Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Da li sam neshto pogreshno rekao, i.e. lupio, nekog uvredio...?sunshine:Paaaaaa, recimo tvojih postova... Nista lose ne mislim time, mada sam i dalje prilicno :shock: ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li sam neshto pogreshno rekao, i.e. lupio, nekog uvredio...?sunshine:Paaaaaa, recimo tvojih postova... Nista lose ne mislim time, mada sam i dalje prilicno :shock: ...
Ok... Nazovite me dosadnim, glupim, kako-god, ali barem prokomentarishite neshto, nemojte komunicirati preko schock-smiley-ima!!!MadonnaGirl:Da i ja sam bila takva u pocetku........Mislim da neka osoba,jos muska,jos `91. god tako razmislja.......:shock:.........

Ben_Adam:Omg... Mislim da nema razloga da se osetjash zatupljeno... Tvoje neobrazovanje (mada je i u to ''neobrazovanje'' teshko poverovati) apsolutno ne dolazi do izrazhaja!
Shta je sa vama ljudima, zashto zabijate glavu u pesak?! A bre...
... Necu vise zabijati glavu u pesak, dajem obecanje
!Veoma mi je drago shto ti moj stav menja mishljenje o adolescentima, odnosno mushkarcima uopste. Istina je da je vetjina nazovi-mushkaraca u tom ''ja-sam-faca jazu'', ali ipak postoji veliki broj normalnih osoba sa trezvenim razmishljanjima i normalnim pogledima na zhivot. U mom drushtvu mozhesh natji mnogo osoba sa kojima mozhesh porazgovarati sasvim normalno, i da ti se taj razgovor, shto je za danashnje vreme uspeh, chak i dopadne, i da shvatish da postoje te ''normalne osobe''. Samo je stvar shto su danashnje granice daleko pomerene, i shto se normalno mishljenje smatra loshim, a loshe mishljenje dizhe visoko. Al' eto, shta da se radi. Dosta puta sam se zapitao da li se vredi boriti protiv zatucanosti, ili se jednostavno okrenuti sebi... :-oMadonnaGirl:Jbt,sad ce jos da ispadne da ja moram da ti objasnjavam...Tvoj nacin razmisljanja i izrazavanja,u odnosu na tvoje godine,prevazilazi svake granice...Zamisli samo kad svuda oko mene gledam muskarce,cak i starije od tebe,koji se ponasaju kao deca...Ali,stvarno je tako...Ni sa kim ne moze normalno da se prica...Ti si nekako skroz drugaciji...Tvoji postovi,bar mene nacisto ubijaju u pojam i pobijaju mi sve teorije koje sam imala o muskim adolescentima do sada...

meni 22-blago retardiranMadonnaGirl:Ne,ti si upravo suprotno.Eto,ja ti ne verujem da si `91. god.Ili si sisao sa druge planete,ili...Ma nemam pojma bre...Koliki ti je IQ,majke ti?![]()
samo onako cisto teoretski, da nije tema malo otisla offtopic?

Aj' malo razmisli... Da li ti je dete spremno za ''bolju'' shkolu? Da li mu tako chinish medvedju uslugu? Ti ga najbolje znash, a inache, veze i da imamo, teshko da mozhemo da ih iskoristimo na ovaj nachin...jerotije:Stvarno gde ode ova moja tema ? I niko mi jos nije se ponudio da ima vezu u neku od boljih skola. Napomenuo sam da bih castio za uslugu !
Dete nije spremno za neku bolju skolu ali zavrsice je kako-tako. Pa ovo je SRBIJA !!!!!Ben_Adam:Aj' malo razmisli... Da li ti je dete spremno za ''bolju'' shkolu? Da li mu tako chinish medvedju uslugu? Ti ga najbolje znash, a inache, veze i da imamo, teshko da mozhemo da ih iskoristimo na ovaj nachin...

jerotije:Stvarno gde ode ova moja tema ? I niko mi jos nije se ponudio da ima vezu u neku od boljih skola. Napomenuo sam da bih castio za uslugu !

Nisi skapirao ni moje pitanje, a kamo li sushtinu priche... Nema veze, ti si mu roditelj, trebalo bi da znash shta je najbolje za njega (jerotije:Dete nije spremno za neku bolju skolu ali zavrsice je kako-tako. Pa ovo je SRBIJA !!!!!