Pa dosta smo slicni,ali drugacije ispoljavamo slicnost. 
Laku noc.
Gledaj u tacku.

Laku noc.
Gledaj u tacku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

O cemu obicno razmisljate dok se seksate....jel se pitate sta sad trebam,joj zelm da on/ona to malo drugacije ili se prepustate i o nicemu ne razmisljate.....
O cemu obicno razmisljate dok se seksate....jel se pitate sta sad trebam,joj zelm da on/ona to malo drugacije ili se prepustate i o nicemu ne razmisljate.....
?

Ili kad krene pesma "Relax(take it easy-Mika)".... Jaoooj![]()
nista gore od narodnjaka dok se sexate, tad nema sanse....odose misli...i skace se po daljinac, pa opet ispocetka....
Ihaj .. nema tu obicno, nego je uvek nesto drugo. Najvise volim kada se prepustim (kad imam kome i chemu) i uzivam svim chulima, ali .. recimo ..
- Ovaj samo sto nije svrsio, qq, chek da ubacim neki film u prichu .. i onda razmishljam o raznoraznim popaljivim scenama ne bih li se ubrzala.
- Jbt ala je dosadno, ovako nikada necu svrshiti, na shta sam ono svrshila proshli put .. aha .. sad cu o tome da mislim ..
- Ma ko me terao da se ka-ram sa ovom malom kitom pa sad moram da se patim ..
- Pazi shto je dobra pesma .. tralalala
- Opet on naleze preko mene iako sam mu rekla da to ne podnosim, pa da, sad on kao hoce da ispadne yebac i da mi ga sacera do grlica
- E sto je dosadan sa ovom promenom poza, ma shta me okrece kog djavola kad sam se fino namestila
- Bolje da sam drk-ala nego shto se sa njim smaram
- hmmm, bash mu je dobra kita, a tek shto je izdrzljiv .. josh kad bi se vise posvetio sisama .. hej, daj malo uzmi sisu ..
- Ovo se oduzilo a meni se pushi .. aj` napravimo push-pauzu ..
(itd)

tooooo.....a gde zuuurrriiiiissssss, a gde zuris bato breeeeeeeee

ozbiljno samo gledam te cipeliske po forumu..i..uhh..
ima ono...sta zene zele?pa cipele![]()

pa normalno..bes sve ostalo![]()