Gde su vam misli kada se seksate?.......

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O cemu obicno razmisljate dok se seksate....jel se pitate sta sad trebam,joj zelm da on/ona to malo drugacije ili se prepustate i o nicemu ne razmisljate.....

Ihaj .. nema tu obicno, nego je uvek nesto drugo. Najvise volim kada se prepustim (kad imam kome i chemu) i uzivam svim chulima, ali .. recimo ..

- Ovaj samo sto nije svrsio, qq, chek da ubacim neki film u prichu .. i onda razmishljam o raznoraznim popaljivim scenama ne bih li se ubrzala.

- Jbt ala je dosadno, ovako nikada necu svrshiti, na shta sam ono svrshila proshli put .. aha .. sad cu o tome da mislim ..

- Ma ko me terao da se ka-ram sa ovom malom kitom pa sad moram da se patim ..

- Pazi shto je dobra pesma .. tralalala

- Opet on naleze preko mene iako sam mu rekla da to ne podnosim, pa da, sad on kao hoce da ispadne yebac i da mi ga sacera do grlica

- E sto je dosadan sa ovom promenom poza, ma shta me okrece kog djavola kad sam se fino namestila

- Bolje da sam drk-ala nego shto se sa njim smaram

- hmmm, bash mu je dobra kita, a tek shto je izdrzljiv .. josh kad bi se vise posvetio sisama .. hej, daj malo uzmi sisu ..

- Ovo se oduzilo a meni se pushi .. aj` napravimo push-pauzu ..

(itd)

Ihaj .. nema tu obicno, nego je uvek nesto drugo. Najvise volim kada se prepustim (kad imam kome i chemu) i uzivam svim chulima, ali .. recimo ..

- Ovaj samo sto nije svrsio, qq, chek da ubacim neki film u prichu .. i onda razmishljam o raznoraznim popaljivim scenama ne bih li se ubrzala.

- Jbt ala je dosadno, ovako nikada necu svrshiti, na shta sam ono svrshila proshli put .. aha .. sad cu o tome da mislim ..

- Ma ko me terao da se ka-ram sa ovom malom kitom pa sad moram da se patim ..

- Pazi shto je dobra pesma .. tralalala

- Opet on naleze preko mene iako sam mu rekla da to ne podnosim, pa da, sad on kao hoce da ispadne yebac i da mi ga sacera do grlica

- E sto je dosadan sa ovom promenom poza, ma shta me okrece kog djavola kad sam se fino namestila

- Bolje da sam drk-ala nego shto se sa njim smaram

- hmmm, bash mu je dobra kita, a tek shto je izdrzljiv .. josh kad bi se vise posvetio sisama .. hej, daj malo uzmi sisu ..

- Ovo se oduzilo a meni se pushi .. aj` napravimo push-pauzu ..

(itd)

:lol::lol::lol::lol:
Po obicaju... najiskrenija:lol::lol:

Back