Gde su vam misli kada se seksate?.......

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
samo o tome da li da odigram 4+ na milan... ili da li ce juventus da namesti utakmicu? a ponekad, kroz glavu mi prodje trenutak kad je Milivoje Cirkovic dao gol iz penala... i kad je Partizan us'o u ligu smpiona... jel ste razmisljali nekad koji je najlepsi dogadjaj u vasem zivotu? (ne racuna se rodjenje dece i upoznavanje svog buduceg muza...) posle koncerta roling stonsa (to znaci kamenje) sam shvatio da je najlepsi dogadjaj u mom zivotu bas taj gol iz penala... a to vece nismo ni spavali... i svi smo se prekosutra probudili sa osmehom na licu... eh, devla devla... ziveo Ivica Kralj... Nenad Djordjevic... Taribo Vest... Nikola Malbasa... Milan Stojanoski... Milivoje Cirkovic... Igor Duljaj... Albert Nadj,... Sasa Ilic - kapitan... Andrija Delibasic... Damir Cakar... Ivica Ilijev,....

Pravo kazes.

Tuzno je to - u stvari to samo govori da mi svest ostaje ukljucena. Sada kada prelistavam po glavi mislim da mi u sexu racio nikada nije padao ispod 30% "budnosti" - kazem tuzno, ali ja sam takav.

Kao sto mi je neko vece jedna divna, mlada zenska osoba postavila pitanje "Kakav je tvoj tip zene?" - od toga je samo teze samo pitanje sta volim u sexu... tako da se moze reci da bash i nisam fokusiran u tim stvarima. :twisted:

Back