LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
znaš da je najbolje da se3 gleda u oči kad se šipu 8-)sinnkе:Zasto odrzavas kontakt ocima? Bojis se da ne pobegne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaš da je najbolje da se3 gleda u oči kad se šipu 8-)sinnkе:Zasto odrzavas kontakt ocima? Bojis se da ne pobegne.
LysergicAcid:znaš da je najbolje da se3 gleda u oči kad se šipu 8-)
snoshaj efendija:Rekao sam u jednoj svezoj temi, prevazisao sam razmisljanje jer imam dovoljno iskustva da mi nije potrebno da razmisljam sta bi ona i kako bi ona. To se oseca ako ne na pocetku onda nakon pola sata, sat sexa. Sto se tice sexa kao sexa nije potrebno ono cuveno 'upoznavanje partnera' osim ako ga nisi pokupio na ulici. Rekao sam vec, sex pocinje mnogo pre kreveta a krevet je samo zavrsnica.

meni je to extra...jos vise mi bude lepo kad ga gledam...inspirion:kontakt sa očima je ekstra. To devojke vrlo retko rade. Svaka čast
Lusy Lusy:meni je to extra...jos vise mi bude lepo kad ga gledam...
zaista znaci taj kontakt....u meni barem budi mnogo duboke imocije :-D
volim da posmatram,cinimi se da tako nekako mogu i da pretpostavim ili procitam po njegovim reakcijama sta mu najvise prija...i da ucim...inspirion:A to opet stvara neki lepši fizički užitak jer ti je onda celo telo u iščekivanju nekog nadražaja. Mislim bar meni
a jok drzaces otvorene oci dok ti je puni spermom? pa misim!!Lusy Lusy:volim da posmatram,cinimi se da tako nekako mogu i da pretpostavim ili procitam po njegovim reakcijama sta mu najvise prija...i da ucim...
naravno zatvorim i ja oci nekad pa se malo izgubim u trenutku...:![]()
ovo sad sto si napisao nema nikakvog smisla.....[[Darko_91]] 01:a jok drzaces otvorene oci dok ti je puni spermom? pa misim!!
to je stvar volje i toga koliko ti je bitno da oboje uzivate a ne samo on ili samo ti!inspirion:% lusi
Ala smo slični.....
cuti tu puna si iskustva sa raznim ljudima! 8-)Lusy Lusy:ovo sad sto si napisao nema nikakvog smisla.....
leci se![]()
ti cim te ja uvredim ti otvoris jednu temu o meni....[[Darko_91]] 01:cuti tu puna si iskustva sa raznim ljudima! 8-)
...ili razmisljas koja je iduca na redu...inspirion:razmišljam kakoda joj bude bolje
......kvalitetan jeb cini mozak disfunkcionalnim..Dana2503:Posto patim od izvesne vrste poremecaja, misli su mi nikada ili vrlo, ali vrlo retko usresredjene na ono sto radim, ili su pak, previse usresredjene.
Ne zna se sta je gore.
Ali, ako je dobar, ali bas dobar sex, ili je sa osobom koja mi se mnogo svidja, u koju sam zaljubljena itd, onda umem da se prepustim i uzivam.![]()

fuj 

Fang:O cemu obicno razmisljate dok se seksate....jel se pitate sta sad trebam,joj zelm da on/ona to malo drugacije ili se prepustate i o nicemu ne razmisljate.....
pa...obicno gledam u plafon i mislim kako cu ga okreciti.ili,nesto mi se kauc rasklimao.ili,jao sutra treba da platim struju,vodu,fon,kumunalije.ufff jbt. ode pola penzije.dal sam isljucio sporet.nisam nahranio kera...o svakodnevnim problemima.a da,takodje razmisljam sta bi bilo kad bih je "napunio"...Fang:O cemu obicno razmisljate dok se seksate....jel se pitate sta sad trebam,joj zelm da on/ona to malo drugacije ili se prepustate i o nicemu ne razmisljate.....