Patrijota_sa_mozgom
Primećen član
- Poruka
- 540
Pozdrav ljudi, gde su Dveri i Bosko Obradovic. Da li su blokaderi ili caciji? Bili su jaka opozicija sa jakom podrskom ovde na krstarici. Sada ih vise nema. Sto to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Cedomir Jovanovic iz LDP doziveo poraz, pa se ne povlaci. Zasto se onda povukao Obradovic. Ceda ni 3 glasa nema, a opet na celu strankeДоживео је поразе на изборима, повукао се.
Otvorio covek kafanuPozdrav ljudi, gde su Dveri i Bosko Obradovic. Da li su blokaderi ili caciji? Bili su jaka opozicija sa jakom podrskom ovde na krstarici. Sada ih vise nema. Sto to?
Pogledajte prilog 1752641
Имао је два фијаска. Први коалиција са Несторовићем. После коалиције са Милицом Заветницом и кад није добио ништа на изборима, напустио је политику.Pozdrav ljudi, gde su Dveri i Bosko Obradovic. Da li su blokaderi ili caciji? Bili su jaka opozicija sa jakom podrskom ovde na krstarici. Sada ih vise nema. Sto to?
Dobio je kafanu kako nijeИмао је два фијаска. Први коалиција са Несторовићем. После коалиције са Милицом Заветницом и кад није добио ништа на изборима, напустио је политику.
Čekaj, to sam nešto propustio. Kad je imao tu koaliciju s Nestorom? Za Milicu Savetnicu znam, to je bila teška nebuloza. Iz aviona se vidlo da je tu pucao sebi u nogu. Al ne znam, dal ga je tu DB nešto pritiso, il šta? Dal on sam nije DB?Имао је два фијаска. Први коалиција са Несторовићем. После коалиције са Милицом Заветницом и кад није добио ништа на изборима, напустио је политику.
Nije dobio nego je napravio sam valjda.Dobio je kafanu kako nije![]()
Pozdrav ljudi, gde su Dveri i Bosko Obradovic. Da li su blokaderi ili caciji? Bili su jaka opozicija sa jakom podrskom ovde na krstarici. Sada ih vise nema. Sto to?
Занимљиво је да ти као Србенда из Србије не знаш да се Бошко повукао из политике и постао кафанџија, цццPozdrav ljudi, gde su Dveri i Bosko Obradovic. Da li su blokaderi ili caciji? Bili su jaka opozicija sa jakom podrskom ovde na krstarici. Sada ih vise nema. Sto to?
Otvorio covek kafanu![]()
Unovčio sePozdrav ljudi, gde su Dveri i Bosko Obradovic. Da li su blokaderi ili caciji? Bili su jaka opozicija sa jakom podrskom ovde na krstarici. Sada ih vise nema. Sto to?
Dveri su bezrezervno uz studente. Stranacki sajt je jos u funkciji, izdali su citav niz saopstenja na tu temu.Pozdrav ljudi, gde su Dveri i Bosko Obradovic. Da li su blokaderi ili caciji? Bili su jaka opozicija sa jakom podrskom ovde na krstarici. Sada ih vise nema. Sto to?
Đilas radi za VučićaБошко је продао ДВЕРИ Ђиласу и отворио кафану
I to ovi botovi odlicno znajuĐilas radi za Vučića
Slavka ne zna ništa.I to ovi botovi odlicno znaju![]()
bio sam kod Boska u kafani
Fina kafancija , odlican pet sve , a Bosko fenomenalan domacin
Zna odlicno, samo se pravi naivnaSlavka ne zna ništa.
Otkazao mu Vucic finansiranje
Jel jos ima neka naivčina da nije ukapirala da je Boškić isto kao i Nestor, SNS kreature![]()