- Poruka
- 545.951
Previse privatno pitanje.
![]()
kad je Dunav u pitanju nema privatnosti
Фали нам тема
Фанови Дунава
Otvori je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previse privatno pitanje.
![]()
Фали нам тема
Фанови Дунава
Ја умем да се појавим код мене на Дорћолу, на земунском кеју, па и код Кики... Како ми дође инспирација.Знала сам! Сви имају своје парченце Дунава!
![]()
Не ја. Ти или Греба или неко други.Otvori je![]()
Што је и логично ?најчешће сам у мом крају![]()
Па то и није тема за Београд. Дунав је европска река, а овде пишу људи из многих земаља где протиче Дунав.nemojte vise otvarati novih tema na bg...preterano, a sve novije teme imaju dva tri posta i to je to ..
bzv
Tako i ja kada je prije nekih 15 do 20 godina (nije jos bilo digitalne tv) Hrvatska igrala neko turbofinale u rukometu, da li je svjetsko ili europsko, pojma nemam, uglavnom ljetno doba.Ја све мислила нека кошарка у питању.
Не гледам тв, не читам вести, бирам радио где нема вести и реклама..
Необавештена. Грде ме како то нисам у току.![]()
U subotu isao zamjeniti zimske gume za ljetne, kaze mi vulkanizer da je dan prije bio u bolnici, progutao kost smudja.kad je Dunav u pitanju nema privatnosti![]()
Pa dobro ga je istrolala.Де се овога сети
Амели![]()
Није била спремљена како треба.
U subotu isao zamjeniti zimske gume za ljetne, kaze mi vulkanizer da je dan prije bio u bolnici, progutao kost smudja.
Dosao u bolnicu, doktor mu umotao jezik u gazu i povukao.
Kaze da nije vjerovao da jezik toliko moze ispasti, poceo od bolova urlati i tako u tri navrata, tj. tri promjene gaze.
Od boli i arlauke nije ni skuzio da da kost valjda propala, oblivenog znojem ga pita doktor bode li jos, ovaj kada je dosao sebi kaze da ne bode.
Razdrndao mu doktor grlo i kost ocito propala.
Prvo su mu gurali ogledalca u grlo, kasnije provukli crijevo kroz nos, valjda kameru, prisjela mu riba.
Pa dobro ga je istrolala.
Kako je moguce? Znaci da je covek vanserijski halapljiv cim je uspeo progutati kost smudja...
U subotu isao zamjeniti zimske gume za ljetne, kaze mi vulkanizer da je dan prije bio u bolnici, progutao kost smudja.
Pa rekao mi je da mu je lokalni pecaros rekao da ce za Veliki petak dobiti ribu mukte ako nesto upeca, nazvao ga i rekao da ima smudja za njega.Није била спремљена како треба.
Ја кад спремим дунавску рибу, сиду лечи!
?
Мени је то најслађа риба, деверике крцкаво реш печене, кромпир салата и пиво. ?
Evo upravo napisao iznad, pecaros se isto cudio.Kako je moguce? Znaci da je covek vanserijski halapljiv cim je uspeo progutati kost smudja...
Smudj ima retke i krupne kosti..
Inace,smudj s razlogom zovu 'carska riba'

Ја сређивање, чишћење рибе препуштам професионалцу, обично мушкарцу.Pa rekao mi je da mu je lokalni pecaros rekao da ce za Veliki petak dobiti ribu mukte ako nesto upeca, nazvao ga i rekao da ima smudja za njega.
E sad ono kljucno, pitao ga da li da mu ocisti, ovaj rekao da ne treba, kud mu je ulovio pravu divlju ribu, jos nije zelio covjeka daviti ciscenjem.
Kasnije kada se cuo s tim pecarosem i ispricao sta je bilo, ovaj se iznenadio i rekao da smudja uopce nije tesko ocistiti i da ima krupne kosti.
Drugim rijecima, vulkanizerova zena je sjebala cisteci.
Pogledajte prilog 1139075
Evo upravo napisao iznad, pecaros se isto cudio.
Nije on halapljiv, vec je zenska ruka bila u igri.
![]()
Ma realno, nije ona nista kriva, uplasila se stoput vise od njega, ali jednostavno nije znala ocistiti.Ја сређивање, чишћење рибе препуштам професионалцу, обично мушкарцу.
Ја је онда само спремим.
Није крива она, нисмо ми за тај део.
И то на Велики Петак. Сумњив је и тај вулканизер!Ma realno, nije ona nista kriva, uplasila se stoput vise od njega, ali jednostavno nije znala ocistiti.
Kaze da je ribu isporcijala kao slaninu.
Splet nesretnih okolnosti.
Ma zena mu je plaha kao srna, znam ljude.И то на Велики Петак. Сумњив је и тај вулканизер!
Добро је да се извукао.

ko nema muskarca, nauci da muski odradi taj posaoЈа сређивање, чишћење рибе препуштам професионалцу, обично мушкарцу.
Ја је онда само спремим.
Није крива она, нисмо ми за тај део.
Свака част. Ја стварно нисам никад ни покушавала. Лик који лови ми и очисти.ko nema muskarca, nauci da muski odradi taj posao
inace, posle smudja, omiljena recna mi bandar, cije meso je vrlo slicno smudju, ali ima vise kostiju, a izuzetno 'tvrd' za ciscenje

jeste bandar ukusan. takođe i crvenperka od rečne ribe. pitanje ima li toga uopšte više ovdeko nema muskarca, nauci da muski odradi taj posao
inace, posle smudja, omiljena recna mi bandar, cije meso je vrlo slicno smudju, ali ima vise kostiju, a izuzetno 'tvrd' za ciscenje