gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
partnera/ku sa kojim ste bili najduže u vezi? 
može i više od jedne rečenice

može i više od jedne rečenice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je to oko mog 20-tog rođendana...Bila sam tada zauzeta, a i on.partnera/ku sa kojim ste bili najduže u vezi?
može i više od jedne rečenice![]()
ne kontam sto bi ovo nekog zanimalo...msm sta kako![]()
ne kontam sto bi ovo nekog zanimalo...msm sta kako![]()
Ucili zajedno u srednjoj,one fore sedeo sam iza nje itd...![]()
Želimo da čujemo i odgovor postavljača teme.
U kaficu, "branio" me od pijanog mu prijatelja![]()
radim doktorsku disertaciju, pa mi lakše ovako nego da idem radim ankete po ovom suncu![]()
aha, ajd ako je tako...upoznao je u naselju sta ja znam bili neke mjesece zajedno, malo vise mjeseci, ona nije bila banjalucanka nego tamo neka vasa te mi bila gotivna i tu se nesto vucali i posvadjali i raskinuli, tj nismo mi zvanicno ni raskinuli, nego ja otisao na selo i nije me bilo dva mjeseca, u toku moga odlaska moji roditelji su se preselili na drugo mjesto i ja samo banuo u novi stan, a s njom sam poslije u zivotu razmjenio par recenica, kada je startovala mog buraza na fejsu, koji ja nemam...jel dovoljno![]()
slucajno sam se zaprepastila kako neko moze tako lep u belom da bude, ali me nervirao pa sam ga ignorisala par meseci. posle me smarao po autobusu, bili smo mesec dana osudjeni jedno na drugo, tu smo se nekako skontali![]()
al cek, da te pitam, kako moze da upali kod vas to smaranje i navalentnost...msm znam ja da upali, gledam tako ljude, al meni to nekako da kazem jadno i nedostojanstveno...i kako se primite, na sta?
ne znam odakle ti ideja da je bio navalentan i da je smarao
kod mene to ne pali, nemam problem da bilo kome otvoreno kazem da me smara i da napustim monolog doticne osobe
to smaranje je bilo u simpaticnom smislu, jer se nismo podnosili u pocetku pa smo tako nazivali te nase razgovore koji su bili vrlo zanimljivi![]()