- Poruka
- 382.230
Gde..u nekom od restorana ili kiosku ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav Mk Donalds ?Ćirino drvce, Goce Delčeva
Paprika, Vojislava Ilića
McDonalds (više lokacija)
Upecao si se kao shtuka.Kakav Mk Donalds?
jel to onaj na Zvezari s lijepom terasom onako drveni stolovi i stoliceE najbolje za izbegavanje je fast food gusar na sumicama, sine, pljeskavica miriise na zucu, batak ziv, otima mi se iz ustiju i otrca prema medaku a prilog za palacinke stede, moras da budes bezobrazan i da trazis eurokrem jer inace je palacinka suva i skoro prazna.
jestejel to onaj na Zvezari s lijepom terasom onako drveni stolovi i stolice![]()
ne znam, imala sam srece pa nisam jela tamojeste
Katastrofa, pokvarena hrana koja smrdi, znaci uzmem griz i bacim pljeskavicu.
katastrofane znam, imala sam srece pa nisam jela tamo![]()
katastrofa
E ali imam omiljenu pekaru... ima tu jedna pekara, radnica na kasi je divna. Koliko se trudi da se nasmesi i da prica sa mnom, oko moje lepo, a smotana je.
Ali kad god svratim vidim da joj drago... doturicu joj broj telefona pre nego se preselim.
Pa dobro hocu, ali moram da napisem na papir i proturim sa novcanicama jer joj poslodavac u drugoj prostoriji iza, ne mogu da pricam...stipsokakav broj telefona, pozovi je na kavu ili sladoled
kupi neku čokoladu i na nju napiši broj moba i pokloni jojPa dobro hocu, ali moram da napisem na papir i proturim sa novcanicama jer joj poslodavac u drugoj prostoriji iza, ne mogu da pricam...
Kacemo mi na neko meso, pusti kafe sladoled, kace pojedemo celo jagnje na raznju pored reke? Imam sator. Kupicu i gitaru.kupi neku čokoladu i na nju napiši broj moba i pokloni jojjel sve
mora da vas uci
Kacemo mi na neko meso, pusti kafe sladoled, kace pojedemo celo jagnje na raznju pored reke? Imam sator. Kupicu i gitaru.