Napraviš ugovor i daš pare na reč. Kako to zamišljaš. Ko je lud da da 30000 u kešu na reč.Па чак и да не оверавају, нико не може да те спречи да купиш такву некретнину, направите купопродајни уговор, и то је то.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napraviš ugovor i daš pare na reč. Kako to zamišljaš. Ko je lud da da 30000 u kešu na reč.Па чак и да не оверавају, нико не може да те спречи да купиш такву некретнину, направите купопродајни уговор, и то је то.
Napraviš ugovor i daš pare na reč. Kako to zamišljaš. Ko je lud da da 30000 u kešu na reč.
Kazite mi molim Vas sta mislite o mestima koje sam naveo?
Па није на реч, него на потпис, са сведоцима. Писани уговор са потписима наравно.
Pančevo...
Sve preko 10000 u kešu je devizni prekršaj.Mora da ide sa računa na račun, da bi se uknjižilo.
Sve preko 10000 u kešu je devizni prekršaj.Mora da ide sa računa na račun, da bi se uknjižilo.
od barajeva do centra beograda ti treba 15minuta, a pancevo ce sigurno da utice da mu lekari trebaju non stop
I dinari moraju da idu sa racuna na racun.Ako se daje deo u kesu onda je to u protivvrednosti do 10000 Eura.
Hahahaha kakva laz. Od centra Barajeva tj. od Laste do Banovog brda skoro 40 minuta.... A pazi to je sam pocetak Brda i odatle moras da vatas tramvaj i do centra ti treba jos 20 minuta MINIMUM!
Znaci Barajevo nikako.... Plus sto je puno cigana.. Vidim neko rece ne valjaju Meljak i Sremcica.. Pa meni su ok, sta znam jedino sto i kod njih ima ganfera isto...
Postavljacu teme preporucujem VELIKU MOSTANICU.... Od 3 i po- 4 hiljade stanovnika postoji bukvalno samo jedna ciganska porodica... Znam provereno. Ovi sto kazu da nije dobro povezana lupetaju gluposti........ Od Mostanice do centra grada 40-45 minuta max. Plus imas mini bus koji stize do Sremcice za 10 minuta, ide bukvalno na svakih 40 minuta.... A jos je produzen i 551 koji izlazi na magistralu i opet se spaja sa Sremcicom.....
Nemoj pomisljati na Barajevo... Jer Lasta je u centru a sta je sa svim onim ostalim selima okolo Bacevac, Guncati, Srednji kraj karaula, Veliki borak, Lisovic, Manic, Glumcevo brdo.....pa brate oni imaju autobus do Barajeva bukvalno 2 do 4 puta NA DAN....... Znaci Barajevo nikako.. Jedina prednost Barajeva je sto se osecas bas onako da si u Sumadiji.... Ali i Mostanica ti je isto i Sumadija
Hahahaha kakva laz. Od centra Barajeva tj. od Laste do Banovog brda skoro 40 minuta.... A pazi to je sam pocetak Brda i odatle moras da vatas tramvaj i do centra ti treba jos 20 minuta MINIMUM!
Znaci Barajevo nikako.... Plus sto je puno cigana.. Vidim neko rece ne valjaju Meljak i Sremcica.. Pa meni su ok, sta znam jedino sto i kod njih ima ganfera isto...
Postavljacu teme preporucujem VELIKU MOSTANICU.... Od 3 i po- 4 hiljade stanovnika postoji bukvalno samo jedna ciganska porodica... Znam provereno. Ovi sto kazu da nije dobro povezana lupetaju gluposti........ Od Mostanice do centra grada 40-45 minuta max. Plus imas mini bus koji stize do Sremcice za 10 minuta, ide bukvalno na svakih 40 minuta.... A jos je produzen i 551 koji izlazi na magistralu i opet se spaja sa Sremcicom.....
Nemoj pomisljati na Barajevo... Jer Lasta je u centru a sta je sa svim onim ostalim selima okolo Bacevac, Guncati, Srednji kraj karaula, Veliki borak, Lisovic, Manic, Glumcevo brdo.....pa brate oni imaju autobus do Barajeva bukvalno 2 do 4 puta NA DAN....... Znaci Barajevo nikako.. Jedina prednost Barajeva je sto se osecas bas onako da si u Sumadiji.... Ali i Mostanica ti je isto i Sumadija
naselje Trešnja
Никад ме то нико од бележника није питао, само су гледали да узму паре.
- - - - - - - - - -
Шта фали Добановцима?
dobanovci,ugrinovci,simanovci pa tu stvarno po kazni ziveti u odnosu na ovamo ka sumadiji
Molim Vas za savet gde da kupim kucu u široj okolini Beograda (do 30km).
Čitao sam neku temu i to baš ovde na Krstarici ali je to iz 2008 godine. Ja sam u penziji pa mi prevoz nije presudan u odabiru mesta.
Slabo poznajem mesta u okolini Beograda, pa mi je zato potreban savet. Šta mislite o Velikoj Moštanici, Jakovu, Boleču... ili mi vi preporučite šta je po vama najbolje.
nije laz..moja prijateljica je letos mesec dana zivela u toj kuci i svaki dan dolazila na posao na banovom brdu..zena je merila..autom joj treba bukvalno 13 minuta, jednom je za 8 dosla kad nije bilo nikakvog zastoja
ako lazu ona i njen sin, onda te lazem i ja
a od bloka 45 do kneza jedno sat i po
ima gradski bus na 17 minuta,nije lose povezana.Zavisi koliko para imaš. Da li voliš ravnicu ili brda.
Jakovo je dobro povezano sa gradom i ima sve što treba za život,Ravnica, Ima dosta uknjiženih kuća.
Velika Moštanica slabo povezana sa gradom.Većina objekata legalizacija.
Boleč , dobra povezanost sa grado,.brdovit,većina objekata u legalizaciji.