Gde kupiti kuću u okolini Beograda

Kazite mi molim Vas sta mislite o mestima koje sam naveo?

bolec ima odlicne placeve sa divnim pogledom na brda
ne bih znala da moja prijateljica pre par godina nije kupila plac sa vocnjakom na kome je sazidala kucu od oko 100m2 sa posebnom dvorisnom kucicom
pokazala mi ej slike jer je prinudjena da je proda zbog kupovine poslovnog prostora
pogled koji puca na daljinu svu u sumi i zelenilu
od te kuce joj bukvalno treba 8minuta do banovog brda
teska srca se odlucila na prodaju, ali u ovom trenutku joj je to jedino resenje jer ne zeli da ulazi u kredite
ako ti je takvo nesto interesantno, mogu da je pitam pa da ti prosledim njen broj, za pocetak moze da ti prosledi fotografije

od barajeva do centra beograda ti treba 15minuta, a pancevo ce sigurno da utice da mu lekari trebaju non stop

Hahahaha kakva laz. Od centra Barajeva tj. od Laste do Banovog brda skoro 40 minuta.... A pazi to je sam pocetak Brda i odatle moras da vatas tramvaj i do centra ti treba jos 20 minuta MINIMUM!

Znaci Barajevo nikako.... Plus sto je puno cigana.. Vidim neko rece ne valjaju Meljak i Sremcica.. Pa meni su ok, sta znam jedino sto i kod njih ima ganfera isto...

Postavljacu teme preporucujem VELIKU MOSTANICU.... Od 3 i po- 4 hiljade stanovnika postoji bukvalno samo jedna ciganska porodica... Znam provereno. Ovi sto kazu da nije dobro povezana lupetaju gluposti........ Od Mostanice do centra grada 40-45 minuta max. Plus imas mini bus koji stize do Sremcice za 10 minuta, ide bukvalno na svakih 40 minuta.... A jos je produzen i 551 koji izlazi na magistralu i opet se spaja sa Sremcicom.....

Nemoj pomisljati na Barajevo... Jer Lasta je u centru a sta je sa svim onim ostalim selima okolo Bacevac, Guncati, Srednji kraj karaula, Veliki borak, Lisovic, Manic, Glumcevo brdo.....pa brate oni imaju autobus do Barajeva bukvalno 2 do 4 puta NA DAN....... Znaci Barajevo nikako.. Jedina prednost Barajeva je sto se osecas bas onako da si u Sumadiji.... Ali i Mostanica ti je isto i Sumadija

I dinari moraju da idu sa racuna na racun.Ako se daje deo u kesu onda je to u protivvrednosti do 10000 Eura.

Никад ме то нико од бележника није питао, само су гледали да узму паре.

- - - - - - - - - -

Hahahaha kakva laz. Od centra Barajeva tj. od Laste do Banovog brda skoro 40 minuta.... A pazi to je sam pocetak Brda i odatle moras da vatas tramvaj i do centra ti treba jos 20 minuta MINIMUM!

Znaci Barajevo nikako.... Plus sto je puno cigana.. Vidim neko rece ne valjaju Meljak i Sremcica.. Pa meni su ok, sta znam jedino sto i kod njih ima ganfera isto...

Postavljacu teme preporucujem VELIKU MOSTANICU.... Od 3 i po- 4 hiljade stanovnika postoji bukvalno samo jedna ciganska porodica... Znam provereno. Ovi sto kazu da nije dobro povezana lupetaju gluposti........ Od Mostanice do centra grada 40-45 minuta max. Plus imas mini bus koji stize do Sremcice za 10 minuta, ide bukvalno na svakih 40 minuta.... A jos je produzen i 551 koji izlazi na magistralu i opet se spaja sa Sremcicom.....

Nemoj pomisljati na Barajevo... Jer Lasta je u centru a sta je sa svim onim ostalim selima okolo Bacevac, Guncati, Srednji kraj karaula, Veliki borak, Lisovic, Manic, Glumcevo brdo.....pa brate oni imaju autobus do Barajeva bukvalno 2 do 4 puta NA DAN....... Znaci Barajevo nikako.. Jedina prednost Barajeva je sto se osecas bas onako da si u Sumadiji.... Ali i Mostanica ti je isto i Sumadija

Шта фали Добановцима?

nije laz..moja prijateljica je letos mesec dana zivela u toj kuci i svaki dan dolazila na posao na banovom brdu..zena je merila..autom joj treba bukvalno 13 minuta, jednom je za 8 dosla kad nije bilo nikakvog zastoja
ako lazu ona i njen sin, onda te lazem i ja

Molim Vas za savet gde da kupim kucu u široj okolini Beograda (do 30km).
Čitao sam neku temu i to baš ovde na Krstarici ali je to iz 2008 godine. Ja sam u penziji pa mi prevoz nije presudan u odabiru mesta.
Slabo poznajem mesta u okolini Beograda, pa mi je zato potreban savet. Šta mislite o Velikoj Moštanici, Jakovu, Boleču... ili mi vi preporučite šta je po vama najbolje.

Imaš u Pančevu, koje je bliže centru od tih naselja
vrlo povoljne stanove

nije laz..moja prijateljica je letos mesec dana zivela u toj kuci i svaki dan dolazila na posao na banovom brdu..zena je merila..autom joj treba bukvalno 13 minuta, jednom je za 8 dosla kad nije bilo nikakvog zastoja
ako lazu ona i njen sin, onda te lazem i ja

Pa dobro autom... Al pazi to je Banovo Brdo. A iz Mostanice do centra grada ti kolima treba maksimalno 20 minuta.

Zavisi koliko para imaš. Da li voliš ravnicu ili brda.
Jakovo je dobro povezano sa gradom i ima sve što treba za život,Ravnica, Ima dosta uknjiženih kuća.
Velika Moštanica slabo povezana sa gradom.Većina objekata legalizacija.
Boleč , dobra povezanost sa grado,.brdovit,većina objekata u legalizaciji.
ima gradski bus na 17 minuta,nije lose povezana.

Lipovica je odsecena dosta,to je novije naselje.
Guncati i Meljak nemaju gradski prevoz.
Meni je Umka najbolja od svih navedenih mesta ,ali deo umke prema Obrenovcu je kliziste.

Sremcica je ok po svakom pitanju,samo su cene visoke ,cak nerealne.
Bolec mi je isto ok,Jakovo,pa nisam odusevljena nesto posebno,kao ni Becmenom,oni imaju prevoz do Surcina.

Back