Gde kupiti kuću u okolini Beograda

ima gradski bus na 17 minuta,nije lose povezana.

Lipovica je odsecena dosta,to je novije naselje.
Guncati i Meljak nemaju gradski prevoz.
Meni je Umka najbolja od svih navedenih mesta ,ali deo umke prema Obrenovcu je kliziste.

Sremcica je ok po svakom pitanju,samo su cene visoke ,cak nerealne.
Bolec mi je isto ok,Jakovo,pa nisam odusevljena nesto posebno,kao ni Becmenom,oni imaju prevoz do Surcina.

kako nemaju 581 ide ibarskom,560 pored guncata,sremcica iglu ne mozes da bacis od nacickanih kuca,mostanica je bolja,od kraja do ade 22km,za sat bajsem,znaci kolima 20min 60/h,ibarskom tacno 15min lagane voznje

Molim Vas za savet gde da kupim kucu u široj okolini Beograda (do 30km).
Čitao sam neku temu i to baš ovde na Krstarici ali je to iz 2008 godine. Ja sam u penziji pa mi prevoz nije presudan u odabiru mesta.
Slabo poznajem mesta u okolini Beograda, pa mi je zato potreban savet. Šta mislite o Velikoj Moštanici, Jakovu, Boleču... ili mi vi preporučite šta je po vama najbolje.

Tresnja!
moze vrlo jetino da se nadje, priroda je prelepa, gradski ima cesto (merila sam vreme, od palate pravde do mog placa mi treba 50 minuta). puno je `napustenih` kuca, mladi nasledili a uopste ih ne zanima. skoro zena kupila vikendicu u sumi, dobila i sumu, sve za 5000e (naslednik ne zivi ovde).
ima delova koji imaju a ima i koji nemaju gradsku vodu i kanalizaciju.

kako nemaju 581 ide ibarskom,560 pored guncata,sremcica iglu ne mozes da bacis od nacickanih kuca,mostanica je bolja,od kraja do ade 22km,za sat bajsem,znaci kolima 20min 60/h,ibarskom tacno 15min lagane voznje

pa da,prolazi i lazarevacki bus,ali nisu sve kuce u lipovicu blizu magistrale.znam zenu kojoj je kuca kilometar i 300 metara do tog gradskog prevoza,a nije to izdvojiti 5 minuta hoda do stanice.

Neke kuce su se prodavale jeftino i na kosmaju,ali to je bilo pre par godina.
Jeste, Tresnja je na bas lepom mestu.

i ja imam obicaj da merim vreme za koliko se stize i busom i kolima,mada,bajs ne vozim.

i ja imam oko kilometar do stanice,a kad se setim detinjstva na selu 1 pravac 5km,pa sneg,nista ljudi tad lepo zivese.,keva tako u centru ceo zivot u grcu pod izgovorom sve joj blizu,a mrzi je do prodavnice da ode na prvi cosak

- - - - - - - - - -

krenuli peske od jedne kuce koju smo gledali.i laganim hodom preko pola puta presli do stanice.posle 6min kaze ja se umorila.i jel u kuci problem ili u ljudima

i ja imam oko kilometar do stanice,a kad se setim detinjstva na selu 1 pravac 5km,pa sneg,nista ljudi tad lepo zivese.,keva tako u centru ceo zivot u grcu pod izgovorom sve joj blizu,a mrzi je do prodavnice da ode na prvi cosak

- - - - - - - - - -

krenuli peske od jedne kuce koju smo gledali.i laganim hodom preko pola puta presli do stanice.posle 6min kaze ja se umorila.i jel u kuci problem ili u ljudima
ma sada se brzo zivi,nije to kao pre sto je bilo,sada je sve na juris.Sto pre da odes na posao,sto pre da se vratis,da se iskoristi to vreme malo za odmor i porodicu .Meni je stanica 350 m od kuce,oko 5 minuta hoda.

ma sada se brzo zivi,nije to kao pre sto je bilo,sada je sve na juris.Sto pre da odes na posao,sto pre da se vratis,da se iskoristi to vreme malo za odmor i porodicu .Meni je stanica 350 m od kuce,oko 5 minuta hoda.

...pa to ko radi, ovaj ko je postavio pocet i post je u penziji, njemu je bitno pretpostavljam da ima redovan prevoz mada rece ima i auto...

...meni je bus ispred zgrade, i rado bi se preselila u neki drugi deo grada, a opet znam da bi skoro svuda morala da sipcim do stanice, pa me to odvraca od pomisli na to...

Ispod Avale,recimo na Tresnji..Puno zimzelenog i listopadnog drveca,prostranstvo,mir...
Za taj kraj vazi da su ceste pljacke vikendica koje su mahom prazne. Inace mi je lepsi taj pravac prema Sumadiji, u odnosu na recimo Batajnicu, Pazovu i to prema Vojvodini i ravnom. Ostruznica je npr bas nadomak grada, skupa je a generalno ruzna i nacickana. Mada, deluje mi da su sve najblize periferije gradu teska rugla, a sto se vise udaljavas budu kulturnije i lepse kuce/dvorista.

Back