Ja sam se baš primio na ovu temu... mnogo dobra tema...
I baš kad sam mislio da nema blaga... ili ono što kažu da je neizrecivo... desi mi se nešto da povjerujem u suprotno... iš'o ja danas da kupim pivo... koje mi inače obično služi za to da mi ne lutaju misli dok čitam... i otiš'o k'o po običaju u istu prodavnicu... al ono ispostavi se da tamo nema piva... ja rek'o što ću sad... i izađem i odem do najbliže prodavnice u vidokrugu... u koju inače vrlo rijetko idem... kad ono imam šta viđet... viđeh neku djevojku... prodavačica... pomislih ,,đe si bila do sad"... i tad mi sinu misao... mislim za to "blago"... mada rek'o je to meni otac negdje davno... al ja oca nikad ne shvatam ozbiljno... reče mi ,,sine smisao života: oženiti se i dobiti djecu"... al sam ja to izgleda u početku pogrešno povez'o sa nekim prevelikim razmnožavanjem... pa sam mislio da nije previše zanimljivo to da budem mašina za razmnožavanje... al tek danas skontah da to nije isto... mislim razmnožavanje i ,,oženiti/ udati se i dobiti djecu"... nije isto... tako da ono što sad mislim je... da bi muškarac/ žena trebao da vidi dosta svijeta suprotnoga pola i tako to... i da je ljepota prvenstveno ljepota duha/ duše... valjda je to ta prodavačica imala... mislim duhovnu ljepotu... ko bi rek'o...
Nemojte mi zamjerit... zbog četiri posta zaredom...