Gde izaci u Pancevu

• Začetnik teme Začetnik teme Mr X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde ima dobar provod u Pancevu, a da nije Barum ili neka diskoteka gde izlazi omladina dao max 16god. :lol:
Ja sam u petak bio u nekom novom kaficu IRISH PUB ili tako nesto... Nalazi se pored 9-ke, simpaticno je mesto a i alkohol je izuzeeeetno jeftin. 8-)

Ahhhh vecna dilema Pancevaca gde izaci.. :roll:
Ne znam sta bi ti hteo da ti kazemo.. gde mi izlazimo? Jer otkud ja znam sta tebe zanima i sta ti podrazumevas pod dobrim provodom. Kao sto sam milion puta rekao, sve se svodi na dobro drustvo i pozitivan stav!!!

Ne trzim da mi kazes gde izlazis niti me zanima.
Tema je otvorena za opste utiske, dakle kazes npr: u Kupeu ima zurka u tad i tad ili e cuo sam da je jeftino pivo tu i tu ili da je dobra muzika tu i tu.
Vidis valjda kako je Mr X odgovorio.

Ne znam sta da ti kazem... ipak cu zaobici ovu temu, jer mislim da nam se misljenja i interesovanja razlikuju. Osim toga, Pancevo je toliko mali grad gde se sve u sustini zna i gde je i kad koja zurka i gde je kakva muzika i gde i koliko kosta pivo (koje uglavnom svuda kosta isto :lol: ) ...

Sta vi mislite, ima li u Pancevu dobrih mesta za izlaske?
Po mom misljenju bi trebalo da bude vise takvih mesta, a ne sve da se svodi na "barum barum" i "pivnicu" ...

(ovde takodje mozete pisati ukoliko cujete "da se nesto negde organizuje") :lol:

Kafic Balon Hale

19.10.2007. Progressive & Psychedelic Trance Party

Line Up:

DaPEACE / Monolit / BG
Milos / Chaotic Beats / PA
Mozza / Chaotic Beats / PA
Coyote / PA

20.10.2007. Ghettosuperstars Party

Dj Sloba Jovanovic
Dj Da-Ga

Ulaz:200din.
Devojkama do 24h besplatan ulaz!!!

Оглас:

Орагнизујемo изласке у Београд. Поласци су четвртак, петак, субота и недеља у 21:45 испред Дома Омладине.

Програм: полазак у 21:45 испред Дома Омладине у Паневу у улици Светог Саве 10. Краћа вожња (до 15 минута) до центра Београда и одатле код-који мили моји.

Време и место одакле ће се кренути назад у Панчево се договара на лицу места и напомињемо да је свака врста договора могућа :)

Позовите и ви... нико вас неће ноћу јефтиније возити.

Напомена: Вршимо и превоз до посебних локација луксузним аутомобилима средње и више класе, брзо, ефикасно и повољно.

Контактирајте нас, ми смо ту због вас. :)

Оглас:

Орагнизујемo изласке у Београд. Поласци су четвртак, петак, субота и недеља у 21:45 испред Дома Омладине.

Програм: полазак у 21:45 испред Дома Омладине у Паневу у улици Светог Саве 10. Краћа вожња (до 15 минута) до центра Београда и одатле код-који мили моји.

Време и место одакле ће се кренути назад у Панчево се договара на лицу места и напомињемо да је свака врста договора могућа :)

Позовите и ви... нико вас неће ноћу јефтиније возити.

Напомена: Вршимо и превоз до посебних локација луксузним аутомобилима средње и више класе, брзо, ефикасно и повољно.

Контактирајте нас, ми смо ту због вас. :)

Na osnovu ovog oglasa vidite koliko je zanimljivo izlaziti u Pancevo :twisted:

Back