Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Bebe dodju tamo kao neki stalni gosti a?Buntovnik_Bez_Razloga:Nisam prosao veceras, pored "Cupe"-a, tako da ne znam, kakav je atmosfera bila.
A, zna li neko, kada ce svirka "Nevernih beba" u "Cupe"-u?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bebe dodju tamo kao neki stalni gosti a?Buntovnik_Bez_Razloga:Nisam prosao veceras, pored "Cupe"-a, tako da ne znam, kakav je atmosfera bila.
A, zna li neko, kada ce svirka "Nevernih beba" u "Cupe"-u?![]()
*~*Odes na neki sajt sa smileyima, copyras adresu smileya, ukucasMaWa_MaCa:*~* Znam da nema nikakve veze sa temom ali... Kako vam uspeva da ubacite te smiley-cice u poruku?! Meni samo izbaci neku adresu*~*
ops
, ali imam utisak da kad bih otisao tamo opet za sledeci vikend da bi se smorio ko zmaj! A gde je to 'tamo' na koje mesto mislis>? :?angel's_breath:Mislim da sam se samo jednom dobro provela tamo. Gostovala je Tanja Jovicevic i bila je odlicna jazz svirka. Mada, necu da gresim dusu, ne odlazim tamo cesto, mozda i ima dobrog provoda.
"La Spiaggia"Shinoda:A gde je to 'tamo' na koje mesto mislis>? :?angel's_breath:Mislim da sam se samo jednom dobro provela tamo. Gostovala je Tanja Jovicevic i bila je odlicna jazz svirka. Mada, necu da gresim dusu, ne odlazim tamo cesto, mozda i ima dobrog provoda.
DaNa_Pa:E ja poznajem novog bubnjara Beba! To mi je bio komshija a sada se druze moja i njegova mama.

DaNa_Pa:E ja poznajem novog bubnjara Beba! To mi je bio komshija a sada se druze moja i njegova mama.

Uffff pa ne propustas previse... :wink:Buntovnik_Bez_Razloga:Nedostaje mi nocni zivot.![]()
Gotovo da ne stizem da izadjem do grada... :?

Buntovnik_Bez_Razloga:Dogovoreno!
Za detalje cemo se dogovoriti.![]()