Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas u vecini farbara, imas rabic mreze plasticne i metalne, doduse mislim da idu na metar ili ipak na kg... ako ne nadjes nigde u karadjordjevoj od stepenica kod brankovog mosta krenes ka zeleznickoj i pazljivo gledas (leva str ulice) da n promasis radnju, neugledna drzi od eksera na kg, preko farbi do rznih plastika i rabica... i sledeca ti je kad nastavis ka zeleznickoj ulica mislim kraljevica marka isto sa leve farbara...
:)

ako mreza treba da spreci macke a izlaze- uzmi bolje metalnu, plasticnu ce izgrebati ili progristi, ili onu za ograde!

e, alal hvala ti... pa da ,mreza je da macor ne izlazi napolje, tj da ne padne, kupila sam neku u pet shopu ali mi deluje mnogo neozbiljno : )

Gde da kupim knjigu iz hemije Chemistry Principes and Reactions sixth edition:whistling:
Књижара плато или набави аутора књиге и правац у електронску библиотеку. Прео њих, буквално, може дасе наручи све и директно стже из земље у којој је написана књига.;)

mozete li, kumin i molim...kad prodjete pored mene od onih sve do 600, 700, 1000 dinara prodavnice odece..da svratite i pitate jel imaju zenske FILMAR trenerke...XXL, to je jedina trenerka cija mi je duzina nogavica odgovarajuca...a ovih radnji je masa, ne mogu da posetim sve...hvala =))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back