Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo i meni treba pomoc.. :D
naime, trazim starke na stiklu, ali ne one do koljena, platnene, nego krace i kozne..
vidjela sam u novom sadu, ali bili su rasprodati brojevi i boje.. mislila sam zapiciti za bg, ali nisam imala vremena.. zivim u bosni, pa mi je put malo veci problem :).. htjela bih beogradjanke pitati da li su vidjele te kozne, cijenu ( u n.s. su od 8.500 do 13.100), i malo duzi opis puta do prodavnice :D.. hvala punoooo! :D

Zna li neko gde mogu da nadjem Sunsilk zelenu kremu za kovrdzavu kosu? Pretrazila sam tri-cetiri Lilija i Maksija i nigde je nema...

Ja sam mesecima tražila ljubičastu Sansilk kremu i nigde nisam mogla da je nađem... Kad sam je na kraju našla u "Merkatoru" dočekalo me je neprijatno iznenađenje: to više nije ista krema (nema više onaj predivan miris zbog koga sam i obožavala ovu kremu! :sad2: ).

mreza, ali ne za komarce, nego krupnija, na merenje, za terasu, za macke....

imas u vecini farbara, imas rabic mreze plasticne i metalne, doduse mislim da idu na metar ili ipak na kg... ako ne nadjes nigde u karadjordjevoj od stepenica kod brankovog mosta krenes ka zeleznickoj i pazljivo gledas (leva str ulice) da n promasis radnju, neugledna drzi od eksera na kg, preko farbi do rznih plastika i rabica... i sledeca ti je kad nastavis ka zeleznickoj ulica mislim kraljevica marka isto sa leve farbara...
:)

ako mreza treba da spreci macke a izlaze- uzmi bolje metalnu, plasticnu ce izgrebati ili progristi, ili onu za ograde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back