JoMa92
Ističe se
- Poruka
- 2.431
Gde u Beogradu zaboravih da napisemObican bolero,na vezivanje,sa rukavima..?
Znam da ima negde,al' ja uvek omasim :S

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde u Beogradu zaboravih da napisemObican bolero,na vezivanje,sa rukavima..?
Znam da ima negde,al' ja uvek omasim :S
e,ljudi gde ima da se kupe pantalone od kepera,uske dole??treba mi za maturu...jel video negde neko u bg-u??![]()
imas u vecini farbara, imas rabic mreze plasticne i metalne, doduse mislim da idu na metar ili ipak na kg... ako ne nadjes nigde u karadjordjevoj od stepenica kod brankovog mosta krenes ka zeleznickoj i pazljivo gledas (leva str ulice) da n promasis radnju, neugledna drzi od eksera na kg, preko farbi do rznih plastika i rabica... i sledeca ti je kad nastavis ka zeleznickoj ulica mislim kraljevica marka isto sa leve farbara...
ako mreza treba da spreci macke a izlaze- uzmi bolje metalnu, plasticnu ce izgrebati ili progristi, ili onu za ograde!
Gde da kupim knjigu iz hemije Chemistry Principes and Reactions sixth edition![]()
Књижара плато или набави аутора књиге и правац у електронску библиотеку. Прео њих, буквално, може дасе наручи све и директно стже из земље у којој је написана књига.Gde da kupim knjigu iz hemije Chemistry Principes and Reactions sixth edition![]()
Lezaljka za plazu, ona obicna sa platnom, pomagajte
Ajde da pitam i ovde... Nalepnice za kuhinjske pločice?
Da li neko zna gde ima da se kupi majica kratkih rukava, sa printom "Heineken" ?
Nigde ne mogu da je nadjem?![]()
da li neko zna gde ima da se kupi ulje od kostice kajsije..u mom gradu nema ni na jednom mestu..nigde
Ako se setis, pliz posalji mi pp. Bas mi se svidja ta majica.To ti je najbolje da narucis da ti odstampaju na majici.
Ima jedan sajt (nash) ali sad ne mogu da se setim imena![]()
Hvala. Pogledacu danas.u knezu imas radnju vrabac koja stampa majice....sigurno imaju i hajniken
Konza,
imas preko neta da kupis
http://www.zdrava-kozmetika.com/product_info.php?products_id=337
http://prirodnakozmetika.com/Temeljna_Ulja.html#Ulje semena kajsije