Gde ima da se kupi...?

U svi radnjama tipa Lush...i svuda je odgovor bio isti.....L'Occitane ima toaletne vode sa minimum veštačkih sastojaka ali alkohola ima..... Rekli su mi da potražim eterična ulja ili uljane parfeme u radnjama sa robom iz Indije...ali i tamo imaju ulja za koja niko nije smeo da mi potvrdi da su dermatološki ispitana.....

Pile, upravo gledam katalog Fresh Line i imaju nekih 6 linija koje između ostalog sadrže sprej za telo (možda ti i to reši problem) i Eau de toilette...nema bližeg objašnjenja...
Pa ako nisi išla do njih, probaj...
U Delti su, u prizemlju prekoputa Zare, 312-99-33

gde mogu da nadjem dobrog frizera?!
npr.odem mu sa dugom smedjom ravnom kosom do doopeta i kazem oshishaj me i farbaj kako zelish ,ali da mi dobro stoji!
pola njih se ushere kad im dodjesh sa dosta materijala za rad. svi bi da shishkaju po tudjem kroju
Фризерски салон у Делиградској бр.23
Власница је Валентина Простран
Име салона ''Росси''ја'' ''...немам слово ''ја'' ...жене је профи фризер и јаааако воли дугачку косу.;)

gde mogu da nadjem dobrog frizera?!
npr.odem mu sa dugom smedjom ravnom kosom do doopeta i kazem oshishaj me i farbaj kako zelish ,ali da mi dobro stoji!
pola njih se ushere kad im dodjesh sa dosta materijala za rad. svi bi da shishkaju po tudjem kroju
Imam gustu i dugu kosu, obicno se oduseve na pocetku a onda nakon sat vremena gledaju da me predaju koleginici da me dovrsi... il' sta slicno.

Maja se zove divno bice i radi u salonu Sobota. :heart:
Najkrace (vremenski) i najefikasnije sisanje, a tamo je bila ucenik generacije te da omane ne moze :worth:

hvala zeMske. :heart:
zakazala sam u jednom salonu kod mene.
videcemo na shta cu da ispadnem :)

opet imam onu nedoumicu:hocu shishke,necu shishke...

p.s. shto se tiche shobote bila sam jednom kod njih na b.brdu.neka jadna istarumirana frizerka nije znala ni kosu da mi opere.tako da sam od tada malko skeptichna prewma njima

ne znam :neutral:
el punjen stiroporom ?
išla bih na tvom mestu u:
URADI SAM d.o.o.. Prilazni put, Ada Huja 9
Beograd.

Punjen je kuglicama stiropora.
U Uradi sam nemaju, bila, pitala.
Nasla sam na net-u da je njihova primarna namena da se mesaju sa betonom tj. sluze za pravljenje "lakog betona".
E sad, ne znam da li to imaju po stovaristima i sl. ne razumem se u gradjevinarstvo, pa ne znam gde da nadjem.
A bas mi treba, ne bih da kupujem novi lazy bag ako postoji mogucnost da popravim ovaj.

Kopce za kais,razne
cicak trake i ukrasna dugmad??
Po mogucstvu u centru grada.
Zna li iko?

Kopče i čičak trake u Balkanskoj ulici (od Moskve gledano s leve str imaju 2 radnje) ili u Kralja Petra, negde na brojevima 30-40 i nešto, tkđ 2 radnje, u obe ulice su kožarsko-tapetarske radnje. Ukrasna dugmad imaš na Terazijama kod hotela Balkan, imaju izlog na ulici, malo neugledan, ali nemoj da te to odbije.
Toliko se lokacija setih za sad.

Da ne zna neko gde ima da se kupi nesto ovako slicno? :)

Prilozi

• il_430xN.59297061.jpg
    il_430xN.59297061.jpg
    39,4 KB · Pregleda: 14

Back