Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.375
Hvala prosetacu sutra pa taman da ne lutam po ovom vremenu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kopce za kais,razne
cicak trake i ukrasna dugmad??
Po mogucstvu u centru grada.
Zna li iko?
Da li još uvek ima maskare Double extension od Loreala i gde, u Lilly više nema? Hvala
Kupih juce farmerke i danas shvatim da mi ruzno izgleda kad ih podvrnem unutra,a dosta su mi dugacke.Pa htedoh da vas pitam,da li znate negde u Bg-u neku krojacicu ili radnju gde skracuju lepo farmerke,ali da izgleda kao i pre(i porub i boja konca)?
Imas krojacku radnju kod pionira nesto malo nize od swissliona u 29. novembra (crvena je radnja).
znam da uvek pita da li hoces isti sav (posto je tad nesto malo skuplje)
Pretpostavljam da je to to sto tebe zanima.
Da li još uvek ima maskare Double extension od Loreala i gde, u Lilly više nema? Hvala
Imas krojacku radnju kod pionira nesto malo nize od swissliona u 29. novembra (crvena je radnja).
znam da uvek pita da li hoces isti sav (posto je tad nesto malo skuplje)
Pretpostavljam da je to to sto tebe zanima.
molim za pomoc!!!!!!!!!!!!da li neko moze da mi kaze gde u beogradu mogu naci robnu marku maggy london?juce sam u novinama videla prelepuhaljinu,zaljubila sam se.....pored nje pise samo maggy london i cena,a nema nikakve informacije gde se moze kupiti.ako nek zna,molila bih da mi kaze jer sam stvarno odusevljena haljinom..........................![]()
Gde ima da se kupi Sephorina kozmetika?
Pozz
Hvala ti puno,videcu tamo
A jel' nize ka gradu,s te strane s koje je swisslion?Prolazim cesto tuda,ali nikada nisam primetila,znam da su tu ona velika parfimerija i pekara,jel' tu negde?
Interesuje me da li još uvek radi FASHION INFECTION CORNER u bulevaru Kralja Aleksandra. Zanima me Stone Island ili Evisu farmerke..
Sad je tu rasprodaja zbog zatvaranja radnje .. Dobro me potseti da svratim, oni imaju super farke![]()
odeca za visoke muskarce, siroke u ramenima? =) one preko 2m, odvaljene od stene =)
odeca za visoke muskarce, siroke u ramenima? =) one preko 2m, odvaljene od stene =)
Zovi redakciju, pa pitaj.ne pise,pregledala sam celu novinu
u pitanju je skandal,nisam ni znala da oni imaju te rubrike o modi,bas sam se iznenadila kada sam videla.a haljina me je prosto receno odusevila...
hvala u svakom slucaju![]()