kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Kuglice od stiropora?
One kojima je napunjen lazy bag. Izgubio je formu, pa hocu da ga dopunim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde mogu da nadjem dobrog frizera?!
npr.odem mu sa dugom smedjom ravnom kosom do doopeta i kazem oshishaj me i farbaj kako zelish ,ali da mi dobro stoji!
pola njih se ushere kad im dodjesh sa dosta materijala za rad. svi bi da shishkaju po tudjem kroju
U svi radnjama tipa Lush...i svuda je odgovor bio isti.....L'Occitane ima toaletne vode sa minimum veštačkih sastojaka ali alkohola ima..... Rekli su mi da potražim eterična ulja ili uljane parfeme u radnjama sa robom iz Indije...ali i tamo imaju ulja za koja niko nije smeo da mi potvrdi da su dermatološki ispitana.....
Фризерски салон у Делиградској бр.23gde mogu da nadjem dobrog frizera?!
npr.odem mu sa dugom smedjom ravnom kosom do doopeta i kazem oshishaj me i farbaj kako zelish ,ali da mi dobro stoji!
pola njih se ushere kad im dodjesh sa dosta materijala za rad. svi bi da shishkaju po tudjem kroju
Pile, upravo gledam katalog Fresh Line i imaju nekih 6 linija koje između ostalog sadrže sprej za telo (možda ti i to reši problem) i Eau de toilette...nema bližeg objašnjenja...
Pa ako nisi išla do njih, probaj...
U Delti su, u prizemlju prekoputa Zare, 312-99-33
Hvala!! Srce si!![]()
Kuglice od stiropora?
Imam gustu i dugu kosu, obicno se oduseve na pocetku a onda nakon sat vremena gledaju da me predaju koleginici da me dovrsi... il' sta slicno.gde mogu da nadjem dobrog frizera?!
ne znam
el punjen stiroporom ?
išla bih na tvom mestu u:
URADI SAM d.o.o.. Prilazni put, Ada Huja 9
Beograd.
Ne znam za centar , ja znam jednu jedinu takvu radnju u bloku 45 u onom tržnjaku na kraju. Radnja gleda na blok , ne na tramvajske šineKopce za kais,razne
cicak trake i ukrasna dugmad??
Po mogucstvu u centru grada.
Zna li iko?
Kopce za kais,razne
cicak trake i ukrasna dugmad??
Po mogucstvu u centru grada.
Zna li iko?
u cumicevom sokacetu..velika radnja
myspace nick lily loheDa ne zna neko gde ima da se kupi nesto ovako slicno?![]()
Da ne zna neko gde ima da se kupi nesto ovako slicno?![]()
jel zna neko gde ima da se kupi bong u bg-u???
Gde ima neko odelce..vise sportsko..da se dole shire pantalone..mozda siva boja..bez faltica..ne ono sto nose politicari![]()