Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko gde bih mogla da nađem parfem bez alkohola...Imam jako osetljivu kožu....i pojavljuje mi se crvenilo kad god nanesem neki alkoholni parfem....Dermatolog mi kaže da probam uljane parfeme ili one bez alkohola...U parfimerijama postoji samo Bulgarijev Petits et mamans.....ali miriše ko puder za bebe....

Zna li neko gde bih mogla da nađem parfem bez alkohola...Imam jako osetljivu kožu....i pojavljuje mi se crvenilo kad god nanesem neki alkoholni parfem....Dermatolog mi kaže da probam uljane parfeme ili one bez alkohola...U parfimerijama postoji samo Bulgarijev Petits et mamans.....ali miriše ko puder za bebe....
Ako ti se ukaže šansa takve parfeme prodaju u Body shop-u ili probaj u ovim radnjama gde prodaju prirodnu kozmetiku ...LUSH ili Botega verde.

Da li neko zna, da li uopste ima i gde moze da se nabavi ona kineska sprava, tj. masina za igranje...Ono sto pokazuje strelice kako da igrate, a muzika svira u sve jacem i jacem ritmu...? Verovatno ste to vidjali na filmovima...:)...izgleda kao mali svirajuci cirkus, ali ja se palim na te stvari...

Ja to hocu...Jel moze neko da me obraduje informacijom...?

Da li neko zna, da li uopste ima i gde moze da se nabavi ona kineska sprava, tj. masina za igranje...Ono sto pokazuje strelice kako da igrate, a muzika svira u sve jacem i jacem ritmu...? Verovatno ste to vidjali na filmovima...:)...izgleda kao mali svirajuci cirkus, ali ja se palim na te stvari...

Ja to hocu...Jel moze neko da me obraduje informacijom...?

...Japanska...jes' da su i kinezi kosooki...al'...japanesse machine...video u Pešti...u Arena Plaza...(ako vidim neĐe bliže...će te se šjetim) :)

A jesi li gledala negde gde prodaju prirodnu kozmetiku?
Maslina i sl, prodavnice..?

U svi radnjama tipa Lush...i svuda je odgovor bio isti.....L'Occitane ima toaletne vode sa minimum veštačkih sastojaka ali alkohola ima..... Rekli su mi da potražim eterična ulja ili uljane parfeme u radnjama sa robom iz Indije...ali i tamo imaju ulja za koja niko nije smeo da mi potvrdi da su dermatološki ispitana.....

U svi radnjama tipa Lush...i svuda je odgovor bio isti.....L'Occitane ima toaletne vode sa minimum veštačkih sastojaka ali alkohola ima..... Rekli su mi da potražim eterična ulja ili uljane parfeme u radnjama sa robom iz Indije...ali i tamo imaju ulja za koja niko nije smeo da mi potvrdi da su dermatološki ispitana.....

Pogledaj onda u prodavnici Maslina u Katanicevoj
ili u biospajzu na Kalenicu (mozda imaju bar ta ulja)
Biospajz ima sajt pa ukucaj na google.

Jel je cuo neko za proizvod SUNDEPIL , reklamiraju ga na netu, na you tube-u. Nesto sto lici kao na plocu sa smirglom ( kazu da je od sitnih kristala ) i koristi se za depilaciju. Da li neko to ima i zna gde moze da se kupi? Deluje bas prakticno i jednostavno, verovatno bi i druge zanimalo? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back