bg_girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
pa pogledaj u women'secret-u
ili u zari recimo
ili u zari recimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hocu da kupim espadrile,ali ravne,bez platformi i ostalog....trazim kao luda,ali sve su sa visokom petom....
jel zna neko gde da nadjem ravne espadrile?
Da li neko zna gde mozhe da se kupi sintetichka kosa? Ali potrebne su me dugine boje, poput roza, zelena, ljubichasta... a ne one prirodne))
ZNAM JA!
He he i ja sam to htela i nasla
Evo, konkretno, u Office shoes u novom Mercatoru, za 1990 din.
Djon je onaj pravi, od jute, kao sto smo kupovali.. Secas se, ranije smo to zvali SPAGERICE
A gore su kao baletankice, sa vezom i jednom diskretnom masnicom.
Ima u bledo zutoj (kao moje), roze i crnoj boji.
A ima i prugastih crno-belo-crveno, mislim da su one model, bas kao one stare dobre espadrile.
Eto!
PS Savet: posto nemaju obradu iznutra, vec se gazi direktno na jutu, savetujem ti da uradis sto i ja-odes dve radnje pored u Planiku i kupis ulozak za cipele koji kosta 220 dinara, i, veruj mi, hodaces kao po oblacima!
Evo i slicice, da vidis da li ti se svidjaju..![]()
Znaci, ubola sam
Drago mi je!
Imas sajam narodne radinosti u Domu sindikata pa tamo imas pletene tasne.a de da kupim nekakvu dzak-tashnu da budem opushtena
salim se neku tasnu koja nije bas onako zenski fina, je l to indijska radnja, ali necu da bude previse indijska. oce neko da mi isplete?
Pregledala sam prvih 6 strana i poslednje dve i nemogu vise da trazim dali je neko pitao, izvinjavam se ako jeste, ali mene zanima dali neko zna gde ima neka dobra radnja sa garderobom za trudnice, da nije napucana sa cenama i da je za trudnice ne za babe, jer obicno sve sto sam videla je blaga katastrofa. Pocinje leto, a ja nemogu puno da setam po ovom suncu imam visokorizicnu trudnocu(nosim blizance) pa bi mi vasa pomoc dobro dosla. Hvala!!
Zna li neko gde ima jos butik obuce Faraon sem na B.Brdu i na Vidikovcu.