- Poruka
- 131.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod kineza. 4 puta jeftinije a dolazi iz istog cajna kontejnera kao i ovi gore navedeniPozdrav, gde u Beogradu otići i kupiti LED trake? Ako znate neke radnje gde ima dobro bi mi došlo!!
pa nije bas..kod kineza. 4 puta jeftinije a dolazi iz istog cajna kontejnera kao i ovi gore navedeni![]()
Digitalnu mislis?ako se neko od forumskih frajera razume u antene neka mi napise ovde koju sobnu tv antenu da kupim
Pade mi na pamet, ako je to to...Treba mi fizicka radnja, ako postoji, ali hvala na predlogu.![]()
Da li neko ima preporuku za restoran u Beogradu sa brunch ponudom, ili za rucak... da bude svedski sto varijanta - treba da vodim nekog ko voli malo vise da pojede... a da to nije *Topciderac* (tamo nije bilo preskupo ali je skoro sve sto sam probao bilo premasno )...?
hvala na predlogu... ali po ovom sto videh na sajtu taj Maksimum je klasicni restoran - oni nemaju to sto trazim.avanturisticki... mozes sa njima da se dogovoris oko postavljanja hrane, a ima i poseban separe za drustvance
To nikako nisam mogao da pogodim pre no sto je bilo napisano. Izvini na predlogu.hvala na predlogu... ali po ovom sto videh na sajtu taj Maksimum je klasicni restoran - oni nemaju to sto trazim.
Kako to mislis da se *dogovorim sa njima*? Ne organizujem proslavu za desetine gostiju vec treba da vodim 1 (jednu jedinu) osobu da *obedujemo* par sati a zapravo da u tih par sati vodimo neke poslovne razgovore. Zato mi treba brunch (produzeni dorucak) ili rucak sa svedski sto formom (da mozemo da mirno tu pricamo par sati a ne da samo dodjemo - narucimo - pojedemo i odemo).
Nema drustvanca i potrebe za separeom - bice nas samo dvojica i potreba da se malo duze konsultujemo grickajuci hranu usput (uz sto manje kontakata/ometanja od strane konobara)
Ma, problem je sto ih je ranije bilo kol*ko hoces a sad ih je ostalo svega na par mesta. Zato sam i pitao da li neko eventualno zna neki *skriveni* ali izgleda stvarno nema togada budem iskren prvi put cujem da kod nas ima restorana po sistemu svedskog stola