Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod kineza. 4 puta jeftinije a dolazi iz istog cajna kontejnera kao i ovi gore navedeni :kafa:
pa nije bas..
to sto i jednu i drugu opremu prave kinezi ne znaci da je ista.
jedno je kad kinezi prave robu u kucnoj manufakturi i prodaju za male pare a drugo kad fabrike prave po standardima za brendovanog kupca.

prosto nije isti kvalitet.

Da li neko ima preporuku za restoran u Beogradu sa brunch ponudom, ili za rucak... da bude svedski sto varijanta - treba da vodim nekog ko voli malo vise da pojede... a da to nije *Topciderac* (tamo nije bilo preskupo ali je skoro sve sto sam probao bilo premasno )...?

Da li neko ima preporuku za restoran u Beogradu sa brunch ponudom, ili za rucak... da bude svedski sto varijanta - treba da vodim nekog ko voli malo vise da pojede... a da to nije *Topciderac* (tamo nije bilo preskupo ali je skoro sve sto sam probao bilo premasno )...?

https://www.restoranmaksimum.rs/menu/#jelovnik

avanturisticki... mozes sa njima da se dogovoris oko postavljanja hrane, a ima i poseban separe za drustvance

avanturisticki... mozes sa njima da se dogovoris oko postavljanja hrane, a ima i poseban separe za drustvance
hvala na predlogu... ali po ovom sto videh na sajtu taj Maksimum je klasicni restoran - oni nemaju to sto trazim.
Kako to mislis da se *dogovorim sa njima*? Ne organizujem proslavu za desetine gostiju vec treba da vodim 1 (jednu jedinu) osobu da *obedujemo* par sati a zapravo da u tih par sati vodimo neke poslovne razgovore. Zato mi treba brunch (produzeni dorucak) ili rucak sa svedski sto formom (da mozemo da mirno tu pricamo par sati a ne da samo dodjemo - narucimo - pojedemo i odemo).
Nema drustvanca i potrebe za separeom - bice nas samo dvojica i potreba da se malo duze konsultujemo grickajuci hranu usput (uz sto manje kontakata/ometanja od strane konobara)

Poslednja izmena:
da budem iskren prvi put cujem da kod nas ima restorana po sistemu svedskog stola.
to znam da imas u usa..platis 10 dolara i jedes ceo dan koliko mozes :D

u svakom restoranu ce te ostaviti na miru da sedis koliko zelis..ti mozes i sam rucak da produzis na par sati..
prvo porucite pice
posle neko predjelo
pa posle neka corbica
pa posle glavno jelo
i na kraju dezert..sve skupa spucas 5 sati lagano.

ja sam tako imao poslovni sastanak u beton hali.od neklih 13 do 19 smo sedeli.....na srecu druga strana je platila ceh :kez:

hvala na predlogu... ali po ovom sto videh na sajtu taj Maksimum je klasicni restoran - oni nemaju to sto trazim.
Kako to mislis da se *dogovorim sa njima*? Ne organizujem proslavu za desetine gostiju vec treba da vodim 1 (jednu jedinu) osobu da *obedujemo* par sati a zapravo da u tih par sati vodimo neke poslovne razgovore. Zato mi treba brunch (produzeni dorucak) ili rucak sa svedski sto formom (da mozemo da mirno tu pricamo par sati a ne da samo dodjemo - narucimo - pojedemo i odemo).
Nema drustvanca i potrebe za separeom - bice nas samo dvojica i potreba da se malo duze konsultujemo grickajuci hranu usput (uz sto manje kontakata/ometanja od strane konobara)
To nikako nisam mogao da pogodim pre no sto je bilo napisano. Izvini na predlogu.
Ako ne valja predlog, ima tusta i tma mesta za poslovne razgovore 1 na 1, prema zelji i potrebi.

da budem iskren prvi put cujem da kod nas ima restorana po sistemu svedskog stola
Ma, problem je sto ih je ranije bilo kol*ko hoces a sad ih je ostalo svega na par mesta. Zato sam i pitao da li neko eventualno zna neki *skriveni* ali izgleda stvarno nema toga :dosadno:
Ranije je bilo npr. u nekadasnjem Interkontinentalu, pa u hotelu Park u Njegosevoj (pre renoviranja), u Grand casinu u hotelu Jugoslavija... cak i u *obicnim* (vanhotelskim) restoranima kao sto je Zvezdara teatar (jos uvek imaju ali samo za dorucak - pre podne) ili *Stara kafana* (u Ustanickoj), u restorancicima *Petica* na Adi, Katarza u Borci...ali sve je to ugaseno (verovatno jer kod nas publika slabo posecuje).
Ovog proleca je restoran hotela Slavija to reklamirao par nedelja ali su i oni odustali prakticno i pre nego sto je zazivelo...
Bas slaba ponuda -sem Tociderca izgleda da ima jos samo u Hiltonu u Srp. vladara (za pozamasnih 50-ak eur po osobi) i to je, nazalost, sve

Nigde nema zakrivljene turpije
1693488029288.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back