giselle
Primećen član
- Poruka
- 911
... ploče kao za metalni poster?
ali treba mi taj metal samo
ali treba mi taj metal samo
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E zapravo je nebo i zemlja kako se oseća ovako, a kad skuvaš čorbu i spremiš salatu. Ovako ima baš jak miris, i kad se kuva isto, mora da se beži iz kuće, ali je za jelo vrhunskiSkidam kapu ko može da jede taj smrdljak![]()
Drago mi je da si ga pronašao ..Na kraju sam uspeo da pronadjem u ribarnici u Zemunu. Ribarnica je Radovan In, 5500 din po kilogramu
Којој?нисам знала где да купим пертле.
нестали су продавци испред дома омладине итд...нађох на пијаци, на крају.
hobotnica je vrlo ukusna, preporucujem ti da je probas.Verujem i hobotnica dismr dok se kuva. Vrv i SKUŠA koja mi očajno smrdi dok je neko drugi jede a ja kad navalim milina![]()
preko alija, ja uzeo gomilu sjajnih kakvih nema sanse da nadjes kod nasнисам знала где да купим пертле.
Ima i na Slaviji, čim se skrene ka Karađorđevom parku, ima bas svakakvih pertle, a i čisti obuću.ima jedan ganci sa tezgom u kralja milana, na samom uglu na cvetnom trgu, izmedju pekicevog spomenika i polet restorana
skoro uvek je tu, pertli u izobilju
Ima i kod jž nekadašnjeg sada telenoraima jedan ganci sa tezgom u kralja milana, na samom uglu na cvetnom trgu, izmedju pekicevog spomenika i polet restorana
skoro uvek je tu, pertli u izobilju
ima ih na skoro svim pijacamaнисам знала где да купим пертле.
ti Rim,Firencu i Milano video nisi , zato prekini više da lupetaš, plizzzJa kupujem po rasprodajama u rimu, firenci, milanu. Ručno rađene cipele su 25-40 evra. Ima i za 10-20 evra konfekcija. Takve 10-20 evra se u srbiji prodaju za 100-500 evra zavisi kolikog soma navataju na bućku.
"MikroPrinc" u Kralja Milutina, prekoputa Hiltona.Pozdrav, gde u Beogradu otići i kupiti LED trake? Ako znate neke radnje gde ima dobro bi mi došlo!!