електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
То јесте истина.Можда су јаке али је клопа јача и јефтинија у тим Објектима готове домаће клопе него по Ресторанима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То јесте истина.Можда су јаке али је клопа јача и јефтинија у тим Објектима готове домаће клопе него по Ресторанима.
Ovo sto prave po prodavnicama je bvz, prave siromasno i od najjeftinijeg.Јаке су цене. Не знам због чега је тешко направити то код куће.
Jaka je cena i Ruske koju ja pravim.Јаке су цене. Не знам због чега је тешко направити то код куће.
Знам да није.Jaka je cena i Ruske koju ja pravim.
Domaca dobra nije povoljna.
A jel si probala njihovu, posto je i valja li ?
То не знам,не волим руску салатуA jel si probala njihovu, posto je i valja li ?
Zovi me u goste, volecu te najvise na svetuЈош нисам пробала руску која је боља од моје.
Napravimo takmicenje. Svako napravi svoju pa probamoZovi me u goste, volecu te najvise na svetu![]()
Tajna moje je sto korisitm iskljucivo frikomovo povrce koje je najbolje i umesto sunke stavljam mesavinu piletine i budjole i puno tomy majoneza
i kapljica limuna![]()
Probaj da dodas kasicicu senfa u majonez, isto poravlja ukus, ublazi majonezИ ја исто искључиво Фрикомову мешавину. Не прекувам је и сипам хладну воду преко цедиљке. Важно је да се добро оцеди и охлади. Понекад ставим шунку, понекад пилетину. Строго мајонез Mayovita. Убедљиво најлепши укус. Стављам и део киселе павлаке, добро зачиним сољу, бибером и соком од пола лимуна.
Зато је освежавајућа.
И краставчићи, да не заборавим.
Важи, то ћу идући пут.Probaj da dodas kasicicu senfa u majonez, isto poravlja ukus, ublazi majonez
Ja to obaveznoProbaj da dodas kasicicu senfa u majonez, isto poravlja ukus, ublazi majonez
Ne mogu ti pisati privatno, pitaj.moja drugarica zivi u zemunu, inace je južna pruga, domaćica par ekselans može ti napraviti i dostaviti rusku, a i ostalo, domaca radinost. Ukoliko te zanima mogu pitati cenu.
p.s.trenutno nije tu, dolazi za par dana.
Kaze da je cista paprika, a ja joj verujem.800 din je realna cena ajvara samo ako je pravi i od paprike![]()