Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel si probala njihovu, posto je i valja li ?
То не знам,не волим руску салату:lol:
Ал увек је било у Понуди.

мени та руска увек некако тешка,онако гњецава са оним грашком унутра кога не подносим..
Целог живота сам је прескакао чекајући сарму и Печење :)

Tajna moje je sto korisitm iskljucivo frikomovo povrce koje je najbolje i umesto sunke stavljam mesavinu piletine i budjole i puno tomy majoneza :D
i kapljica limuna :D

И ја исто искључиво Фрикомову мешавину. Не прекувам је и сипам хладну воду преко цедиљке. Важно је да се добро оцеди и охлади. Понекад ставим шунку, понекад пилетину. Строго мајонез Mayovita. Убедљиво најлепши укус. Стављам и део киселе павлаке, добро зачиним сољу, бибером и соком од пола лимуна.
Зато је освежавајућа.
И краставчићи, да не заборавим.

И ја исто искључиво Фрикомову мешавину. Не прекувам је и сипам хладну воду преко цедиљке. Важно је да се добро оцеди и охлади. Понекад ставим шунку, понекад пилетину. Строго мајонез Mayovita. Убедљиво најлепши укус. Стављам и део киселе павлаке, добро зачиним сољу, бибером и соком од пола лимуна.
Зато је освежавајућа.
И краставчићи, да не заборавим.
Probaj da dodas kasicicu senfa u majonez, isto poravlja ukus, ublazi majonez

E da, to sam cuo ali to sigurno ne stavljaju ovi u MAXI-ju :)

.
maxresdefault.jpg

moja drugarica zivi u zemunu, inace je južna pruga, domaćica par ekselans može ti napraviti i dostaviti rusku, a i ostalo, domaca radinost. Ukoliko te zanima mogu pitati cenu.
p.s.trenutno nije tu, dolazi za par dana.
Ne mogu ti pisati privatno, pitaj.
Nasao sam negde na Vidikovcu neka "kao" domaca, kuhinja gde spremaju sva domaca jela a za Rusku cena je 3.500 din za 1 kg. Jeste malo skupo ali ako je prava, kvalitetna i domaca onda je mozda samo malo skupo. Znam koliko kostaju i dobra sunka i dobar majonez pa ne moze sve to dobro da se "sabije" u 1.000 din pa da dubis na trepavicama.
Bas kao i pravi domaci ajvar sto ne mozes da kupis [kao u MAXI-ju] za 250-300 din po tegli kad sam materijal da spremis kosta oko 500 din + ceo dan da se mucis oko pecenja paprike.
Zene sa juga su u globalu najbolje domacice, lepo vaspitane, vredne i postene.
Ozenicu neku juznjakinju pa da mi i Ruska i cela zimnica budu dzab dzabe :mrgreen:

Pitacu:telefon:
Kad spomenu ajvar, upravo juce kupih za probu od mlade zene iz okoline ČA....njena paprika lično, ajvar tegla od 720 gr - 800 d.
Nisam ga još probala, verujem da je ok.
Inace, koliko znam, za teglu ajvara treba oko 3 kg paprike...ali rad :roll:...ja sam jednom pravila i rekla nikad više

Надам се да ће неко знати... Погледао сам у четири продавнице и нисам нашао...

Треба ми средство за прање (скидање флека са) инокс шерпи... Било некад да се купи под називом inox axel али не могу више да нађем (сива пластика, црвено-бела етикета). Пожељно то исто, али прихватам и било шта друго, само да ради.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back