Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EEEEEEJ! jos malo ce mi matura, a ja nemam sandale! Videla sam jedne u Bulevaru, prodavnica Redaktor, ako se ne varam.... Ciklama su, na bas veliku stiklu, donji deo na prugice i skroz lude. Medjutim nema broja :-( Ako neko vidi nesto slicno-neka javi! imam crnu haljinu, pa bih malo da razbijem sa nekim ludim sandalama!

jakaimatora:
Prosla sam ceo grad i Piramidu i sve sandale su varijacije na temu. Crvene, srebrne, zlatni i crne! A ja bih CIKLAMA! Stvarno sam prsla!

Ako neko ima neki drugi predlog-neka kaze, necu mu uzeti za zlo!
haljina je crna, bez cirkona, dijamanata itd.

Jesi gledala na Bulevaru?
Ili po trznim centrima na periferiji, n.pr na Banjici?

Waterfall:
Jesi gledala na Bulevaru?
Ili po trznim centrima na periferiji, n.pr na Banjici?
Original postavio jakaimatora
Prosla sam ceo grad i Piramidu i sve sandale su varijacije na temu. Crvene, srebrne, zlatni i crne! A ja bih CIKLAMA! Stvarno sam prsla!

vrlo slatke roze ( ne bas ciklama, ali blizu ) sam bas danas videla u BN BOSu u Imocentru varijacija na temu baletanki... osim toga novi Merkator je zanimljivo mesto za pronalazenje obuce koja nije bas standardna...

jel se secate crtanog filma Kremenko? e, znate li Fredovu cerku, Kamicak? onu devojcicu sa crvenom kosom :)
da li neko mozda zna gde mogu da nadjem majicu sa njenim likom? vidjam ih po gradu, ali nemam pojma gde ima da se kupi, a to je nesto sto najvise zelim... :evil: :evil:
:)
mogu misliti kako zvuci ovo sto sam napisala :lol: , ali ako neko mozda ima tu majicu ( :D ) bila bih vam zahvalna!
\pozzz

snoopy:):
jel se secate crtanog filma Kremenko? e, znate li Fredovu cerku, Kamicak? onu devojcicu sa crvenom kosom :)
da li neko mozda zna gde mogu da nadjem majicu sa njenim likom? vidjam ih po gradu, ali nemam pojma gde ima da se kupi, a to je nesto sto najvise zelim... :evil: :evil:
:)
mogu misliti kako zvuci ovo sto sam napisala :lol: , ali ako neko mozda ima tu majicu ( :D ) bila bih vam zahvalna!
\pozzz

Koliko se sjećam, Kamičak je bila na majicama iz Zare, ali to sam viđala prije više od mjesec dana, tako da nisam sigurna da ih još prodaju.

Waterfall:
Mislim da ces takvu majicu tesko naci ovde.
Jedino da je narucis preko neta ili ako imas nekog preko..

Ja n.pr trazim bilo majicu, spavacicu, pidzamu ili sl sa aplikacijom Snupija, ali nema:(

Ne širi dezinformacije! :-P :-D Šalim se.
Imam pidžamu sa Snupijem :-P, mislim da nije problem naći je. Zaviri u Oviesse, čini mi se da su tamo imali majice... Ili je to bio Garfild... :lol: Ne sjećam se.

laa-laa:
Koliko se sjećam, Kamičak je bila na majicama iz Zare, ali to sam viđala prije više od mjesec dana, tako da nisam sigurna da ih još prodaju.

Ne širi dezinformacije! :-P :-D Šalim se.
Imam pidžamu sa Snupijem :-P, mislim da nije problem naći je. Zaviri u Oviesse, čini mi se da su tamo imali majice... Ili je to bio Garfild... :lol: Ne sjećam se.

Izvinjam se na dezinformacijama:))))
Mislim da je u Oviess-u bio Garfield.
A gde si ti kupila pidzamu sa Snupijem?

Ja n.pr trazim bilo majicu, spavacicu, pidzamu ili sl sa aplikacijom Snupija, ali nema
prosle godine je bilo u mangu, a skoro su imali neke slatke majice sa betty boop...
a sto se tice snoopy-ja :P ja sam kupila pidzamu snoopy (kratki rukav, 3/4 donji deo) u trznom centru u zarkovu... ufff ne mogu sad da se setim kako se zove trzni centar, onaj novi... ajde kad se setim napisacu.
Ovu recenicu nisam bas najbolje razumela, pa ako mozes da pojasnis.
to je iz nekog filma cini mi se ;)
pita matori neku klinku 5-6 godina kako se zove, ona kaze NECU DA TI AKZEM CELAVI

ispravite me ako gresim.:D:D
p.s. hvala na odgovorima :D

jooj trazim trazim i trazim negde gladijatorke,znate one sandalice koje potsecaju na rimljanke:) donekle su i iste:) do kolena i ako mogu da budu kozne ali ih nigde nisam nasla:(osim naravno u italijanskom casopisu za jedno 700e :) pomoc?

ofelija:
jooj trazim trazim i trazim negde gladijatorke,znate one sandalice koje potsecaju na rimljanke:) donekle su i iste:) do kolena i ako mogu da budu kozne ali ih nigde nisam nasla:(osim naravno u italijanskom casopisu za jedno 700e :) pomoc?
Čini mi se da sam nešto slično videla u Alpini u Mercator-u - nisam zagledala, jer mi se ne sviđa taj model, ali je sigurno bilo nešto u tom fazonu - par kaišića napred, bez ukrasa, i vezivanje do kolena...Idi vidi, možda ti se svidi! :)

Waterfall:
Ovu recenicu nisam bas najbolje razumela, pa ako mozes da pojasnis.

Iz filma Mrtav 'ladan. :lol: Ali već su ti rekle.

ofelija:

Imaju u Novom Sadu baš takve kakve si opisala, pa ako ne nađeš u Beogradu svrati do Dunavske. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back