Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kineski namestaj imas u Galenici, kada krenes ka batajnici, blizu Garden Centra.. ali ne znam bas kakav je..
a sto se namestaja tice, ako volis modernije linije, Gorenje ima bas zanimljive modele, mozes da odes do njih, oni su u Trgovackoj i dace ti katalog, posto mislim da je izlozbeni salno namestaja u Valjevu

ne znam to iAccentra
a kupatila imas u merkuru zanimljiva i imas isto u Trgovackoj pored Gorenja ako budes isla jedan salon
ne znam tacno kada je sajam opreme za kupatila, mozes to da se raspitas, tamo ima svega.. mozda je uskoro

Jesi pogledala u Women's Secret?Trebalo bi da bude,i u Bennetonu imas super stvari.Sad zavisi koliko zelis da potrosis...Opet moja mama je uzela od nekog domaceg proizvodjaca,ne znam ko je,ali je super mek i posle nekoliko pranja,a cini mi se da ga nije puno platila...

pa ja bih da potrosim sto manje ali da bude ono sto zelim..
nasla sam dva lepa - hocu dva ista jedan muski jedan zenski - ali su preko 500 evra zajedno..
opet, nisam dugo kupovala bade mantile pa ne znam, mozda je to ok cena??

500 evra? Meni je to puno.Mislim,ne znam koliko cesto kupujes takve stvari,ali ako se odlucis na takvu investiciju-a veruj mi da jeste investicija,verovatno ces biti sigurna da vrede...S druge strane,toliko i vise potrosim na letovanje,a bade mantil ostaje...mozda i nije puno,ne znam,sad sam se bacila u kalkulacije :D

pa i meni se nesto cini da je mnogo.. ali do sada smo sve dobijali bade mantile, ne znam...
hocu da nam kupim dobre bade mantile.. ti sto ih je tvoja mama kupila su bas debeli? ja zelim crne ili tamnosive. znas li koliko je platila?

Giordanna:
Zna li neko gde ima kineski namestaj?I hajde da malo prosirimo,gde ima jos lepih salona namestaja ali ne onih preskupih?
cula sam,nisam proverila,da kineski namestaj prodaju u malom trznom centru pre buvljaka sa druge strane nadvoznjaka.cak se videla velika reklama kad ides vozom.kazu da imaju super fotelje i stolice za odmor i da nisu skupi.
saloni namestaja su sada uglavnom svi isti,tj.imaju istu robu,napravljenu na jednom mestu.imas dobrih komada u eurosalonu kod sajma,recimo.

Da bade mantili su debeli, ima i jednobojnih i sarenih, a i rekla sam da njihova dva bade mantila sigurno nekostaju 500e kao sto kostaju ta dva koja su se spominjala. Stefan iz Arilja radi i odlicnu krevetninu i peskire, kompletan "spavaci" program

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back