Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mel, pogledaj u Srpskih vladara, kod Londona...kad krenes prema Terazijama...ne znam kako se zove ta sportska radnja, ali moja drugarica je prosle godine kupila ovakve patike... :wink:

Ako ne nadjes, otidi do Knez Mihajlove...i...cek', mislim da sam ih videla i u Kralja Petra...ona velika sportska radnja, blize Knezu...

Valjda ces naci vec negde tu u centru...ako ne, onda u Trznom centru na Banjici...imaju nekoliko dobrih butika sa sportskom opremom i patikama...srecno! :wink:

ok. izgleda da je sve u redu...

ovako: gde ima SPF osim u knezu?

i, da li neko slucajno zna gde imaju da se nadju oni brijaci, za muskarce, ali oni kao nozevi, stari, prastari, sto niko vise ne koristi? znam da je cudno sto to pitam, ali, ustvari, cimer me je nagovorio :)

Drage moje,
potreban mi je komplet pantalona i jaknice od nekog laganog materijala u bez boji.Materijal treba da bude prirodan i lak za odrzavanje jer sam cesto u automobilu.Gornji deo treba da bude duzine do kukova i pozeljno je da ima kais ali i ne mora.Pantalone mogu biti duge ili 7/8.Samo da ne bude od lana vec od nekog pamucnog materijala.Gde ima dobrih ,laganih mokasina?Potreban mi je i jedan mornarski kompletic.Tamno plave pantalona kao farmerke ali tanke i plavo bela majica sa amblemom i nekim crvenim detaljem.Hvala.Znam da znate.

Waterfall:
U kom DM-u si kupila Manhattan?
Bila sam u DM kod Beogradjanke-tamo nemaju, a prodavacica kaze da oni
ne prodaju Manhattan kozm.?!

U DM kod Beogradjanke! I to sam kupila senku za oci (jedino ako to po nekim njihovim merilima ne spada u dekorativnu kozmetiku...). Sto se maskara tice, nisam obracala paznju, posto, kao sto neko rece, nemaju poseban deo za Manhattan kozm.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back