Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaću Merling rolat, @Vragana hvala ti .). Biće jedan rolat, jedna torta i rešen problem problem :). Još jednom hvala svima na pomoći :p

@Freya i @Metla na vestici
Strauss je fenomenalan i to baš jaffa. Ali meni bi trebalo min 20 komada :eek: . Mnogooooo je to ..... Ovako ću u trostručiti mere za torte, dodati kao rezervu Nirvanu i Quattro i rešen problem.
Još jednom hvala :)

Odakle si? Moj klinac toga navuce sa mora... Ali krajem avgusta. Dala bih ti ako se ne snadjes do tada.

imas u 29.novembra stanica pre mosta, butiq sa nakitom, parfemima torbama i morskim kojestarijama pa ima i zvezda(ili moze da se naruci
ne ynam gde imaju u gradu istu prodavnicu

e super pogledacu tamo a bogomoljku cimam ako ne nadjem:)))ili su mi loseXD

bedak
zao sto na guglu mi iskacu neki linkovi sa katalozima al nisam otvarala, al ne vidim sajt bas njihov pa pretpostavih da se ono obecanje da ce biti otvoreno nije ispunilo
imala sam ja kod mene njihovu kancalariju predstavnistvo al onda se zatvorilo pod parolom otvara se salon nema potrebe kancalarija vise, radili su po principu narucivanje..... medjutim salona nigde :aha:

naci ne verujem da nigde u plastici nema ovakvih bocica,imam od alkohola i acetona ali mi treba nova neupotrebljivana za neko mineralno ulje za kocnice
11.jpg

jel ima negde u srb ikea salon ili jok, ne uspevam da izguglam

U Bulevaru Revolucije, pardon Bul. Kralja Aleksandra, postoje dve Ikea radnje. Jedna je kod Ideje (bas udjes u Ideju pa stepenicama na prvi sprat), druga je jedno 200m nize (obe su iznad pijace Djeram). Ova druga je jako slatka radnjica, povoljniji su od svih u gradu, mogu da ti donesu sve sto pozelis. Mozes cak i da se nadjes sa njima u Budimpesti u Ikei i da na licu mesta izaberes sta hoces. Barem je meni bila ponudjena i ta opcija. Dosta su pristupacni sa cenama, oni na buvljaku deru u odnosu na njih. Mislim da rade i Kiku, ali za to ces morati da ih pitas.

- - - - - - - - - -

naci ne verujem da nigde u plastici nema ovakvih bocica,imam od alkohola i acetona ali mi treba nova neupotrebljivana za neko mineralno ulje za kocnice
Probaj u apotekama. Oni prodaju sterilne bocice.

eto i tu, znaci iskacu ko pecurkice :lol:
bas na pijaci afro il ne? posto nisam bila na toj pijaci pa ne znam, ako je bas na pijaci ok naci cu, al ako je oko pijace moras mi reci de

...ne bas na pijaci...tamo je samo povrce i voce:lol:
...kad iz grada ides 23-om, sidjes na stanici koja je za pijacu...odmah tu na toj stanici imas neki kafic 032, i pored njega neku brzu hranu,
u tom redu imas prodavnciu sve za 160 dinara, pa prodavnicu obuce, i odma do njih ta mala Ikea...uostalom tu koga god da pitas svi ce
ti reci...nisu skupi, imaju svasta....

- - - - - - - - - -

eto i tu, znaci iskacu ko pecurkice :lol:
bas na pijaci afro il ne? posto nisam bila na toj pijaci pa ne znam, ako je bas na pijaci ok naci cu, al ako je oko pijace moras mi reci de

...ne bas na pijaci...tamo je samo povrce i voce:lol:
...kad iz grada ides 23-om, sidjes na stanici koja je za pijacu...odmah tu na toj stanici imas neki kafic 032, i pored njega neku brzu hranu,
u tom redu imas prodavnciu sve za 160 dinara, pa prodavnicu obuce, i odma do njih ta mala Ikea...uostalom tu koga god da pitas svi ce
ti reci...nisu skupi, imaju svasta....

e pa super hvala ti :D otici cu da vidim

ono sto sam ja gledala kika je na istom nivou kao forma sa kvalitetom ali skuplji, i onda sam ih otpisala, ako cu vec da kupujem djubre od iverice necu onda da je placam skuplje :lol:

Po mom skromnom misljenju, Ikea je po kvalitetu zeznula i Kiku i formu. Izes salon namestaja gde se i eksponati klate i ljuljaju kao da su preziveli desant :).

bas to
ma ne volim formu ni kiku ni ivericu....ali
tamo de mora nesto jace potegnes da kupis kvalitetnije, tamo de ne mora cutis i trpis te marke
a ikeu nisam ni probala ne mogu da sudim
Sve sto sam uzela u Ikei jos uvek traje. A imam i stvari koje sam nabavila kod njih pre desetak godina. Jedino sto sve moras sam da sastavis. Ali ni to nije problem, sve ti spakuju, dobijes cak i inbuse da sve lepo usrafis. Samo se naoruzaj dobrom voljom :).

..ima malecka prodavnica na Vidokovackoj pijaci..

jedina prava ikeina prodavnici je nekad postojala ispod hajata.. Posle je tu bila dafiment banka, sad ne znam sta je tamo.
sve ovo sta se nalazi nije oficijalna ikea nego su to privatnici koji putuju i donose robu.
po toj logici postavlja se pitanje sto bi se zezala sa njima kad ti je jeftinije da sama odes tamo i doneses sve sta ti treba a imas i veci izbor.

- - - - - - - - - -

Sve sto sam uzela u Ikei jos uvek traje. A imam i stvari koje sam nabavila kod njih pre desetak godina. Jedino sto sve moras sam da sastavis. Ali ni to nije problem, sve ti spakuju, dobijes cak i inbuse da sve lepo usrafis. Samo se naoruzaj dobrom voljom :).

u principu mnoge firme koje prodaju namestaj tako funkcionisu. a inbus moras da dobijes :)
njega dobijes i kad kupis obicnu stolicu koju sklapas :)

e sad.. kod drugih firmi imas opciju da doplatis pa da ti sklope namestaj kad ti donesu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back