Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja u Srbiji zaista samo kod Kineza nalazim te mnogo lepe ( i mnogo jeftine) posluzavnikie, ne bas da mi se mnogo svidjaju, ali su mi tamo
potrebni.
Ja volim one Jugendstil, pa jos ako je neka riba Modiljanijeva oslikana, puna kapa.
Ali ne treba preterivati;)

gde se mogu naci oni crveni pozluzavnici kakvi se dobijaju u meku i slicnim objektima?znaci bas ti, veliki, jaki ne neki "ala" ti

pa u meku :mrgreen:
na terazijama su jos uvek plavi, a u nekim drugim su poceli crvene bljak
ja imam zelju da im zdipim, nije mi gust da kupim takav jer hocu bas mekov posluzavnik :zkez: to ti je nesto ko na foru kad progonitelj zeli bas zrtvine gacice nece iz radnje :zcepanje:
al nemam mooda da zdipim :(

ja sam trazila te ko u meku modele i nema nigde, i kinezi i hom centar ...ma svuda
ako trazis bas takav model nema....javi mi ako nadjes
ako oces bilo koji model al da je tvrda plastika, mislim da je to ona kako je zovu kuvana polastika, to imas na raznim mestima

meni pade na pamet da pitam da kupim pre neki dan, pa posle zaboravila kad sam izlazila
bas cu da pitam posto bi bilo da mi prodaju jedan al plavi
kad sam kukavica da zdipim......a kapiram da mnogi kradu

Kupiš u Delta sitiju u Carpisi jednu plavu tašnu, oni ti upakuju u one njihove ogromne kese (sad su na žalost roza a dobro bi bilo da su i one plave), izađeš ispred u Mek, pojedeš jedan čizburger i neprimetno spustiš poslužavnik pored tašne (one plave ) :cool:
A možeš da ideš i na crvenu varijantu ako ti se ipak više dopadne. Slikovito:
smilie_girl_224.gif

Sad, koji će ti đavo plava i crvena tašna ne znam :lol:

Poslednja izmena:
Nego da vas pitam.
Gde mogu da kupim dobar aparat za brijanje i koliko to košta?
Gledala sam ja nedavno po sajtovima, ali šta mi to vredi kada se ja u to ništa ne razumem.
A cene su od nekih malih pa do oho-ho.

E sad meni treba da bude baš dobar (za stariju osobu koja ima veoma jaku bradu) a da cena nije baš, baš oho-ho.

A ako je svaki koji je dobar istovremeno i jako skup, da mi vi to lepo iskreno kažete.
A ne kao oni u radnji, ovaj vam je relativno povoljan i nije loš bla, bla.
Ja onda dam neki značajniji novac, dođem kući a ono mućak.

Nego da vas pitam.
Gledala sam ja nedavno po sajtovima, ali šta mi to vredi kada se ja u to ništa ne razumem.

E sad meni treba da bude baš dobar (za stariju osobu koja ima veoma jaku bradu) a da cena nije baš, baš oho-ho.

A ako je svaki koji je dobar istovremeno i jako skup, da mi vi to lepo iskreno kažete.

nijedna masinica ne moze da radi sa velikom bradom..znaci mora ili da se istrimuje pre koriscenja ili da se redovno brije.

neko moje iskustvo (a veliko je oko masinica jer ih vise volim od brijaca) je da su philps najbolji ali obavezno uzmi sa XL glavom (ali je te tesko naci, obicno su sa obicnim glavama)

oni jesu nesto skuplji ali daleko kvalitetniji.

na primer nesto ovako..

http://www.tehnomanija.rs/elektricni-aparati-za-brijanje/philips-aparat-za-brijanje-pt920-18.html

da bi shvatila razliku izmedju xl i obicne glave pogledaj na primer ovaj

http://www.tehnomanija.rs/elektricni-aparati-za-brijanje/philips-aparat-za-brijanje-pt731-16.html

taj drugi ima samo po jedan prsten u ove 3 brijace glave dok onaj prvi ima tri nivoa

ovi su u opisu to nazvali "TripleTrack glave " ali se to zovu XL glave.

Ooo, evo saveta iz prve ruke za tren, i to od iskusnog korisnika. Mnogo ti hvala.
Ova brada bi se redovno brijala. Na 2-3-4 dana, jel se to smatra kao redovno?

Sad imam od čega da počnem, prvo ću da guglam, a posle šetnja po radnjama i kupovina.

Nego da vas pitam.

u bubanj potoku subotom za 2000 da biras u radnji su preko 10 000 takvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back