Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.873
a mene niko ne voli![]()
kupi nove 3 soma
https://www.kupujemprodajem.com/sea...=group&data[category_id]=7&data[group_id]=460
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mene niko ne voli![]()
Samo kod Kineza.A mora bas da budu crveni?gde se mogu naci oni crveni pozluzavnici kakvi se dobijaju u meku i slicnim objektima?znaci bas ti, veliki, jaki ne neki "ala" ti
gde se mogu naci oni crveni pozluzavnici kakvi se dobijaju u meku i slicnim objektima?znaci bas ti, veliki, jaki ne neki "ala" ti
Nego da vas pitam.
Gde mogu da kupim dobar aparat za brijanje i koliko to košta?
Gledala sam ja nedavno po sajtovima, ali šta mi to vredi kada se ja u to ništa ne razumem.
A cene su od nekih malih pa do oho-ho.
E sad meni treba da bude baš dobar (za stariju osobu koja ima veoma jaku bradu) a da cena nije baš, baš oho-ho.
A ako je svaki koji je dobar istovremeno i jako skup, da mi vi to lepo iskreno kažete.
A ne kao oni u radnji, ovaj vam je relativno povoljan i nije loš bla, bla.
Ja onda dam neki značajniji novac, dođem kući a ono mućak.
u bubanj potoku subotom za 2000 da biras u radnji su preko 10 000 takviNego da vas pitam.
Gde mogu da kupim dobar aparat za brijanje i koliko to košta?
Gledala sam ja nedavno po sajtovima, ali šta mi to vredi kada se ja u to ništa ne razumem.
A cene su od nekih malih pa do oho-ho.
E sad meni treba da bude baš dobar (za stariju osobu koja ima veoma jaku bradu) a da cena nije baš, baš oho-ho.
A ako je svaki koji je dobar istovremeno i jako skup, da mi vi to lepo iskreno kažete.
A ne kao oni u radnji, ovaj vam je relativno povoljan i nije loš bla, bla.
Ja onda dam neki značajniji novac, dođem kući a ono mućak.