Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedina prava ikeina prodavnici je nekad postojala ispod hajata.. Posle je tu bila dafiment banka, sad ne znam sta je tamo.
sve ovo sta se nalazi nije oficijalna ikea nego su to privatnici koji putuju i donose robu.
po toj logici postavlja se pitanje sto bi se zezala sa njima kad ti je jeftinije da sama odes tamo i doneses sve sta ti treba a imas i veci izbor.

- - - - - - - - - -

u principu mnoge firme koje prodaju namestaj tako funkcionisu. a inbus moras da dobijes :)
njega dobijes i kad kupis obicnu stolicu koju sklapas :)

e sad.. kod drugih firmi imas opciju da doplatis pa da ti sklope namestaj kad ti donesu.
Srećko, kako sama da donesem trpezarijski sto i šest stolica? Ili trosed, fotelju? Ok, postoji opcija voz, ali dok sve organizuješ, bolje da ja lepo kupim, lik preveze i doveze mi do stana. I da, trebalo bi da dobiješ imbus svuda, ali to u praksi i nije baš tako ;)

Gdje kupiti diiivne čaše za vino.
Za poklon ženi.
Koliko košta kristal?

Pogledaj u Zemunu u Zmaj Jovinoj. Sa desne strane (kada ideš iz pravca pozorišta) ima jedna radnja koja prodaje staklariju, porcelan, šerpe, lonce i sl. Znam da imaju kristal, e za vinske čaše nisam sigurna. Generalno, svašta nešto imaju, prave mamipare :)

jedina prava ikeina prodavnici je nekad postojala ispod hajata.. Posle je tu bila dafiment banka, sad ne znam sta je tamo.
sve ovo sta se nalazi nije oficijalna ikea nego su to privatnici koji putuju i donose robu.
po toj logici postavlja se pitanje sto bi se zezala sa njima kad ti je jeftinije da sama odes tamo i doneses sve sta ti treba a imas i veci izbor.

- - - - - - - - - -

u principu mnoge firme koje prodaju namestaj tako funkcionisu. a inbus moras da dobijes :)
njega dobijes i kad kupis obicnu stolicu koju sklapas :)

e sad.. kod drugih firmi imas opciju da doplatis pa da ti sklope namestaj kad ti donesu.

a gde je najblize? segedin? budimpesta?

Gdje kupiti diiivne čaše za vino.
Za poklon ženi.
Koliko košta kristal?

Pogledaj u Zemunu u Zmaj Jovinoj. Sa desne strane (kada ideš iz pravca pozorišta) ima jedna radnja koja prodaje staklariju, porcelan, šerpe, lonce i sl. Znam da imaju kristal, e za vinske čaše nisam sigurna. Generalno, svašta nešto imaju, prave mamipare :)

jeste, ta radnja je sjajna. Ako već dolaziš u Zemun, u Zmaj Jovinu, produži još malo napred prema Dunavu, ima još jedna radnja sa takvim stvarima, ali sa leve strane.
Ova prva radnja, koju pominjinje May.Day je nekadašnji Genex kristal. A druga njihova radnja u "staklencu" na Trgu Republike, spolja, kad se ide prema Domu omladine, sada je neka druga firma i čini mi se da prodaje baš kristal. Za moje pojmove kristal je sada prilično skup. Ali je i vredan poklon.

Gde mogu da kupim z. d.deo trenerke ali duzine do listova? (naravno pozeljno je da bude pamucni)
Ne ni 3/4 ni klas. duzina, nego nesto izmedju..:aha:

imaš u kin. RK i prodavnicama kao bermude a ispod kolena imaju užu mandžetnu( dužine 10tak cm)našivenu koja prianja uz list

imaš sa elastinom i pamukom..ma svašta...svrati do tržnih centara..a i do sportskih prodavnica

nece, ume to da se uradi lepo, stavice ti ranflu da izgleda ko kupljeno
nije mu los predlog, ako stvarno imas neku specificnu zelju po pitanju duzine

Znam, moja mama ume da se zeza sa tim, ali mislila sam da negde ima ta duzina

- - - - - - - - - -

imaš u kin. RK i prodavnicama kao bermude a ispod kolena imaju užu mandžetnu( dužine 10tak cm)našivenu koja prianja uz list

imaš sa elastinom i pamukom..ma svašta...svrati do tržnih centara..a i do sportskih prodavnica

Msm da znam na koje mislis..lice na pantalonice..ako mislimo na iste..

Pogledacu malo sire kod Kineza..ali racunam i ako negde vidite da javite :telefon: :lol:

jel ima ovde neka postena zenska domacica koja je skoro isla u temnpo da mi kaze jel ima gumenih cizmi i dalje tamo?
bilo ih je do pre dva meseca, sad nisam bila, hica mi, nije im sezona a ko da jeste i niko da se seti da ih aktivira :roll:
gledala po obucarskim radnjama kazu nista pre septembra, pa sad je septembar, u septembru ce biti jul :evil:

Devojke, gde u Beogradu mogu da nadjem Disney Barbie, one princeze, zanimaju me Bella i Snezana...?
Eventualno me interesuju starinske lutke, kao iz naseg detinjstva, sa dugim kosama, trbusaste kao devojcice, sa okicama koje idu klik klak, u lepim haljinama...cena nevazna, samo da je radnja u centru grada...hvala:)

Devojke, gde u Beogradu mogu da nadjem Disney Barbie, one princeze, zanimaju me Bella i Snezana...?
Eventualno me interesuju starinske lutke, kao iz naseg detinjstva, sa dugim kosama, trbusaste kao devojcice, sa okicama koje idu klik klak, u lepim haljinama...cena nevazna, samo da je radnja u centru grada...hvala:)

..kod Kineza u 70 bloku...ja videla te lutke starinske bas kao sto si opisala bile su oko 2000 dinara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back