Gde ima da se kupi...?

šta je WS?

E da znate da Lisca nije što je nekad bila. Cene su joj još više i nepristupačnije, a kvalitet lošiji. Ja sam pre dve godine kupila njen i baš sam ga platila, jer sam jeftino platila aranžman, pa sam se počastila. I sad je već kao krpa, izbledeo, nikakav. A koliko se to realno nosi? 20 dana godišnje, ako se ide na Lido (kao ja, prošle godine) ili na bazene, Adu, već ko šta ima u svom gradu. Nekih godina ne odem ni jednom, znači, samo more 10 dana.

šta je WS?

E da znate da Lisca nije što je nekad bila. Cene su joj još više i nepristupačnije, a kvalitet lošiji. Ja sam pre dve godine kupila njen i baš sam ga platila, jer sam jeftino platila aranžman, pa sam se počastila. I sad je već kao krpa, izbledeo, nikakav. A koliko se to realno nosi? 20 dana godišnje, ako se ide na Lido (kao ja, prošle godine) ili na bazene, Adu, već ko šta ima u svom gradu. Nekih godina ne odem ni jednom, znači, samo more 10 dana.

Mislim da je u pitanju woman secret :aha: ... ali ipak sam ja musko pa mozda i lupam :think:

Aha, ta radnja za mene ne postoji. Ja nisam neka baš ogromna, nosim 40-42, ali tamo nema ništa za mene. Jesam malo obdarenija spreda, ali ništa enormno. Tamo samo za neke mršavice. a kvalitet im je još gori nego u Lisci. Lisca bar ima dobre modele.

- - - - - - - - - -

Dobar izbor kupaćih, po ok cenama ima na buvljaku, tj. Otvorenom tržnom centru Novi Beograd, ako nekom nije ispod časti. A bilo je i na Sajmu, na onom Bazaru, ako to još postoji. E sad baš za jednodelne neznam. Bude ono što je moderno

Aha, ta radnja za mene ne postoji. Ja nisam neka baš ogromna, nosim 40-42, ali tamo nema ništa za mene. Jesam malo obdarenija spreda, ali ništa enormno. Tamo samo za neke mršavice. a kvalitet im je još gori nego u Lisci. Lisca bar ima dobre modele.

Činjenica da im je i XL dečija varijanta :aha:, a što se tiče onih krpica odnos cena/kvalitet bar po meni nije dobar :aha: ... ima takvog djubreta i za manje pare :aha:

šta je WS?

....cene su im blago receno bolesne, gdedala sam juce dok sam cekala bus, znaci skoro 8.000 dinara kupaci, ma ajdeee....meni realno treba kvalitetniji kostim jer ga nosim celo leto skoro pa
svaki dan....i tako sam i kupovala, pa opet nije bio po tim cenama....ove godine nosim stare, drze se jos, pa cu videti negde u septembru ako budem mogla da dokupim jedan ako naletim
negde....

...WS, je wumen sikret....nem pojma kako se pise....lepi su im kostimi ima donjih delova i za 999 din., a dobra stvar je sto moze da se uzme posebno donji i gornji nije vezano za velicine,
ima lepih i jednodelih mada ja to licno ne nosim....

- - - - - - - - - -

Dobar izbor kupaćih, po ok cenama ima na buvljaku, tj. Otvorenom tržnom centru Novi Beograd, ako nekom nije ispod časti. A bilo je i na Sajmu, na onom Bazaru, ako to još postoji. E sad baš za jednodelne neznam. Bude ono što je moderno

:ok:Bio je nekada na buvljaku bas veliki izbor za one koji ne pate od brendirane robe :aha:

- - - - - - - - - -

...i ja sam par puta kupila na buvljaku i bili su skroz ok...sto se WS tice ja sam probala ima lepih modela nije to bas tako, udji pogledaj malo bolje ima stvarno za svakog,
a i velicine su normalne bar ono sto sam ja gledala...

Где има да се купи нека фирмирана гардероба, неки бутик или тржни центар, али нешто опуштено у фазону Н&М или тако то, само да нису неке цене одвала :)? У питању је женска гардероба, да се обрадује лепша половина. Зара ми се уопште не свиђа, барем оно што доносе у Београд, као да смо ми задња рупа на свиралу. Н&М је био један преко пута Београђанке али је оно био благи ужас. Био сам пре неколико година у Немачкој и тамо су Н&М-ови да се смрзнеш а овај наш је био као неки секнд-хенд шоп :). Да ли неко продаје још Н&М у БГ?

Где има да се купи нека фирмирана гардероба, неки бутик или тржни центар, али нешто опуштено у фазону Н&М или тако то, само да нису неке цене одвала :)? У питању је женска гардероба, да се обрадује лепша половина. Зара ми се уопште не свиђа, барем оно што доносе у Београд, као да смо ми задња рупа на свиралу. Н&М је био један преко пута Београђанке али је оно био благи ужас. Био сам пре неколико година у Немачкој и тамо су Н&М-ови да се смрзнеш а овај наш је био као неки секнд-хенд шоп :). Да ли неко продаје још Н&М у БГ?
Nema nijedna radnja, koliko ja znam. Moj brat je doneo iz Milana firmiranu garderobu, baš pre desetak dana. Ima i H&M. Doneo je dečiju i garderobu za žene. Mušku ne, jer su muškarci teška klijentela I uglavnom ih žene oblače, cast izuzetcima. E tako, znači ima H&M i još neke marke, poput Koan. Miss Sixty, LDA... Baš ima slatke stvari, anaročito za decu, pošto se u ove ženske ne razumem baš preterano ali kažu žene da su lepe. Nisu mu ni cene neke strašne, pošte vidim da Vas i to interesuje. Ima na pijaci te turske robe, koja nije jeftinija. Miss Sixty majice su mu po 2000, što uopšt nije skupo. Moja žena kaže da su kod nas po 7-8000. Pošto nema reklamiranja, mogu na PP da Vas povežem :).

Poslednja izmena:

Nema b'e u Srbiji H&M još uvek nažalost.
Probaj u Ušću C&A ili Njujorker, Pull&Bear...ima lepih stvari a cene ipak nisu toliko visoke kao u Zari. Kvalitet im je tu negde :D

Nije, u Zari je gori. Zara je u zapadnoj Evropi za siromašne. Samo je kod nas nenormalnim cenama to podignuto u rang negog brenda visoke mode.
C&A je konačno mesto gde mogu da nadju nešto i žene u 40-im i 50-im godinama koje ne nose XS. Nije ni to neki kvalitet, ali su cene malo pristojnije nego u Zari.
U našoj zemlji kao da odeću kupuju samo mladi i mršavi.

C&A je super za starije zene, meni se bas dopada sto mogu i one lepo da se obuku, krojevi u skladu sa godinama i gradjom tela, dezni normalni (ne oni pijacni za babe) i tako. Ima dobrih kosulja i kravata za muskarce. Ima svasta... Zara je modernija, krojevi su moderniji i jeste kvalitetnija. Bar ovde u Evropi.
Ne bih se slozila da je Zara za siromasne, i C&A i H&M su dosta jeftiniji od Zare. Zara je negde u sredini po cenama, jakna tamo npr kosta oko 100 evrica, malo li je.

a koji grad?
za bg sad slabo ima na kg, vecina je opet na metar
bg skadarska onaj gornji deo, ne onaj sa kaldrmom
prolaz ispod terazija
balkanska ulica bilo tamo dve tri radnje
seticu se jos :think:

- - - - - - - - - -

a konkretno za indisko platno probaj i u india sopovima
imas u tc onaj kod doma omladine, kako se zvase taj tc, prodjes glavni ulaz od doma omladine prodjes lili i onda ulaz u taj tc
tu kod doma omladine imas dva, jedan u tom tc-u jedan u podzemnom
ima i pored bioskopa balkan
bilo u farncuskoj al zatvorio

Back