Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ne sećam se kako se zove onaj grčki crno-beli keks što ste tražili al ja mislim da ga videh danas u Maxiju ... na etiketi ova boja deluje braon, ali keks je crn, a fil potpuno beo ...
IMG_20130513_175557.jpg

Ok .... ja reko ako je nekom kriza, mož posluži ko zamena dok se taj pravi ne pojavi kod nas ... vizuelno je isti (očita je namera da se iskopira baš taj) ...a što se tiče grčkih kopija oni šatro 7 days kroasani u Lidlu u Gr ne samo što su ista kombinacija boja kao original, nego im je i ukus kao original, jedino što ima više čokolade u njima i što su lepo jeftiniji ;)

602485_415861971789178_676774236_n.jpg

Ove sandale su prošlogodišnji model, bile su u jednom butiku na Mirijevu. Bila sam tamo danas, ali ih nemaju više niti će ih dobijati. Jeftine su i vrlo verovatno neudobne, ali sam se zapalila za njih. Ne znam uopšte gde da ih nađem. Da li je neko video skoro ovakve ili slične sandale u Beogradu?

Viđala sam slične, ali sa nekim ogromantnim platformama. Fora je što imam ispit u petak, a ja bih njih za subotu, pa nemam baš vremena da jurim po Bulevaru (jer ako krenem u obilazak, ode ceo dan). Pa rekoh, da ih postavim ovde, možda ih je neko negde snimio. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back