Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako misliš na ovaj plastični,
kalup za perece.jpg

ja sam ga imala i nisam baš bila zadovoljna, samo sam jednom pravila perece. Petljavina, lepi se, kida. Možda ni recept nije bio najbolji. A bio je na papiriću uz kalup. To pretpostavljam da ima u prodavnicama plastike.

Ovaj drugi deluje malo ozbiljnije
kalup za perece2.jpg

to možeš da potražiš na pijacama (a ima i specijalizovanih radnjih) gde prodaju modlice za kolače.

Pogledajte prilog 290468
ja sam ga imala i nisam baš bila zadovoljna, samo sam jednom pravila perece. Petljavina, lepi se, kida. Možda ni recept nije bio najbolji. A bio je na papiriću uz kalup. To pretpostavljam da ima u prodavnicama plastike.

Pogledajte prilog 290469
to možeš da potražiš na pijacama (a ima i specijalizovanih radnjih) gde prodaju modlice za kolače.

Samo da potvrdim reći Mrs B-nikako ne kupuj prvi, jer ne vredi ni dinara (mada nikako da ga bacim), a drugi mi deluje baš profi:ok:

Pogledajte prilog 290468

Pogledajte prilog 290469

Zahvaljujem i hvala i na korisnom savjetu. :D

Pogledajte prilog 290468

Pogledajte prilog 290469
Ja imam plasticni, isto kupila na pijaci i ok mi je. Kao i oni cvetici za vanilice, jedan sa rupom, jedan bez, pa vadis odmah par. Bitno je samo pre utiskivanja u testo umociti ih u brasno.

Ima u Paunovov ulici na Banjici, ali to ti nije baš usput. Izguglaj: Bambus ratan dizajn. Imaš adrese i telefone, pa zovi pitaj jel imaju

Hvala .... ma ja nešto malo izguglao, nego rekoh čisto da probam da neko ne zna neku bolju varijantu - nikad se ne zna ....

p.s. a kad mi kažeš Banjica ko da si mi Niš rekla :lol: - da ne moram na posao ne znam dal bi jednom mesečno most prelazio :rumenko:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back