- Poruka
- 55.076
Gde ima onda, samo u Merkatoru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na zelenom vencu sa strane gde je bila beobanka ,,, u redu blize prolazu ... al sam ti objasnila![]()
Čekaj bre Beobanka je bila gore u Brankovoj, misliš dole negde na samoj stanici u onom nizu trafikica i prodavničica ...
Ako misliš na ovaj plastični,
Pogledajte prilog 290468
ja sam ga imala i nisam baš bila zadovoljna, samo sam jednom pravila perece. Petljavina, lepi se, kida. Možda ni recept nije bio najbolji. A bio je na papiriću uz kalup. To pretpostavljam da ima u prodavnicama plastike.
Ovaj drugi deluje malo ozbiljnije
Pogledajte prilog 290469
to možeš da potražiš na pijacama (a ima i specijalizovanih radnjih) gde prodaju modlice za kolače.
Da li znate gde bih mogla da nadjem rajf sa zecijim usima, rozle ili beli ili crniPogledajte prilog 290593
Ako misliš na ovaj plastični,
Pogledajte prilog 290468
ja sam ga imala i nisam baš bila zadovoljna, samo sam jednom pravila perece. Petljavina, lepi se, kida. Možda ni recept nije bio najbolji. A bio je na papiriću uz kalup. To pretpostavljam da ima u prodavnicama plastike.
Pogledajte prilog 290469
to možeš da potražiš na pijacama (a ima i specijalizovanih radnjih) gde prodaju modlice za kolače.
Ja imam plasticni, isto kupila na pijaci i ok mi je. Kao i oni cvetici za vanilice, jedan sa rupom, jedan bez, pa vadis odmah par. Bitno je samo pre utiskivanja u testo umociti ih u brasno.Ako misliš na ovaj plastični,
Pogledajte prilog 290468
Pogledajte prilog 290469
U Home centru?![]()
kod ekonomskog je bilo
pored stoji mala prodavnica ratan namestaja, godinama ....
mada, vec dugo nisam prosla tuda, pa ako je vise nema ...
Ima u Paunovov ulici na Banjici, ali to ti nije baš usput. Izguglaj: Bambus ratan dizajn. Imaš adrese i telefone, pa zovi pitaj jel imaju