Gde ima da se kupi...?

Provereo...nema:(
Ako dođe LIDL imaćemo ga uvek;)

Zna li neko gde mogu da pazarim Konjski šampon?

Ima ga u apotekama, je gledana neki dan kod mene u kraju za masnu kosu (od ruzmarina) nesto je manje od 400 dinara, ali mi je tako ruzno
zamirisao da sam odustala, a nisam ga nikad ni koristila pa nemam pojma kakvi su utisci. Inace onaj Allin koji sam koristila trenutno nemam pa
sam htela da promenim malo.

Ajde ako te ne mrizi napisi kakvi su tvoji utisci i iskustva sa tim samponima.

Ima ga u apotekama, je gledana neki dan kod mene u kraju za masnu kosu (od ruzmarina) nesto je manje od 400 dinara, ali mi je tako ruzno
zamirisao da sam odustala, a nisam ga nikad ni koristila pa nemam pojma kakvi su utisci. Inace onaj Allin koji sam koristila trenutno nemam pa
sam htela da promenim malo.

Ajde ako te ne mrizi napisi kakvi su tvoji utisci i iskustva sa tim samponima.

Kako bre Affro od ruzmarina:think: konjski šampon? I nešto mi to mnogo jevtino:roll:. Ma krivo mi sad što nisam naručila prijateljici iz Engleske-tamo je to hit kao za jačanje i sjaj kose:ok:

E da Affro, to je taj šampon i da cena mu je oko 20e za 500ml, pa sam odmah ukapirala da je nesporazum.
Prijateljica (ta iz Engleske) mi mnogo nahvalila taj šampon, pa sam mislila da probam, ali iskreno nemam poverenja u ove naše distributere (da ne kažem preprodavce) pa ću radije naručiti njoj kad sledeći put bude dolazila:)
Thanks anyway!:cmok:

E da Affro, to je taj šampon i da cena mu je oko 20e za 500ml, pa sam odmah ukapirala da je nesporazum.
Prijateljica (ta iz Engleske) mi mnogo nahvalila taj šampon, pa sam mislila da probam, ali iskreno nemam poverenja u ove naše distributere (da ne kažem preprodavce) pa ću radije naručiti njoj kad sledeći put bude dolazila:)
Thanks anyway!:cmok:

....20€ za sampon:eek:
....mislim da ne bi nikad dala toliko para za sampon, ali dobro mozda samo mislim zato sto meni nisu uslovi takvi, a opet ko zna kad bih mogla mozda bih i dala...ne mogu
da tvrdim nista....

....citala sam tamo kometare i vidim da ima nekih koji su jako zadovoljni, a ima i onih koji kazu da su to samponi zaista za konje i da nisu bas za ljudsku upotrebu, pa ti
vidi da li ces to koristiti ili ne...

Konacno, posle vise meseci potrage kupila detetu globus, obican, najobicniji globus a ne lampu-globus!!!
Pisem to ovde jer sam Vas ranije pitala za pomoc i rekla sam da cu javiti ako uspem da ga kupim (bokte, ko da sam trazila kamen sa meseca da kupim :) )
I eto ...

Konacno, posle vise meseci potrage kupila detetu globus, obican, najobicniji globus a ne lampu-globus!!!
Pisem to ovde jer sam Vas ranije pitala za pomoc i rekla sam da cu javiti ako uspem da ga kupim (bokte, ko da sam trazila kamen sa meseca da kupim :) )
I eto ...

лолол...читам ко је последњи писао на тему, и видим твој ник и помислим: мора да је купила глобус :))))
Е, и ја да се пофалим, сестра ми иде за Сједињ. Америчке Држ и добићу старке.

I eto ...
Auuu, iznenadi me prijatno :D
I gde ga nadje?

- - - - - - - - - -

лолол...читам ко је последњи писао на тему, и видим твој ник и помислим: мора да је купила глобус :))))
Е, и ја да се пофалим, сестра ми иде за Сједињ. Америчке Држ и добићу старке.
Pa kad nisi hteo one rozLe što ti je neko negde ovde pronašao, ti sad čekaj povratak preko okeana :lol:

Auuu, iznenadi me prijatno :D
I gde ga nadje?

U KG-u. Setamo cerka i ja i prolazimo pored neke malene knjizare, za koju uopste ne znam kada je otvorena, jer je ranije tu bila prodavnica decje garderobe, i moja devojcica ugleda globus u izlogu. Udjemo, kad ono ima izbor od cetiri-pet velicina. I mi izaberemo neku srednju.
Ali, ono zanimljivo tek sledi :) . Prodje nekoliko dana i mi za ove praznike odemo na more u CG. Kad tamo u nekoj prodavnici svega i svacega, u Kotoru, naletimo na iste takve globuse!!! A cena TRI puta manja nego sto sam ja platila u KG-u!!! E sad, nije novac bitan, nije to neki iznos koji sam platila ... ali, nisam mogla da verujem ... :) .

Back