Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav.....zna li neko ima li negde da se kupe deciji koferi...mali,manji od onih za putovanje...imaju deciji print...nekad ih je bilo po decijim radnjama,a sad nema nigde...ako neko vidi molim vas da napise..........udavi me dete...hvala

jel ima negde da se kupi ovako nešto?
cooling_racks_single.jpg

ove rešetke za hlađenje, kako li se to zove na našem..

parka cemu sluze te zice za hladjenje?mora da ima neka caka,al sta je sa onim izvadis pleh iz rerne i ostavis pecivo da se u njemu ohladi:think:
pa ili za hlađenje da se ne izgletavi
ili npr kad hoćeš nešto de preliješ glazurom pa da se ocedi i tako
ne znam tačno ni ja šta će mi
moram da mu istražim mogućnosti =)
juce sam videla i u merkatoru.
184 din.
e kul, to mi je baš povoljno =)
hvala

Sad me podseti tarina slika - je l zna neko gde u BGu postoji neki converse outlet? Pričala mi drugarica pre par godina al ona više ne živi ovde. Navodno starke mogu da se pazare za neke sitne pare, i to one obične, tipa crne, crvene, bele.

Sad me podseti tarina slika - je l zna neko gde u BGu postoji neki converse outlet? Pričala mi drugarica pre par godina al ona više ne živi ovde. Navodno starke mogu da se pazare za neke sitne pare, i to one obične, tipa crne, crvene, bele.

Hmmm, kod Arene ima nekoliko sportskih outleta i mislim da ima i converse tj. moja drugarica je kupila tamo jeftine converse patike.

Koliko znam converse nema svoj outlet. oni su tek skoro (prosle godine u uscu) uveli i svoju prvu radnju. (ali ogradjujem se mozda su i otvorili negde)
Verovatno ih mozes naci u drugim multibrand outletima (recimo outlet sport impulsa, djak sporta i slicno)

Moj savet je da iskljucivo gledas oficijalne outlet prodavnice, ne neke buticice, svastare koji su okacili oznaku outlet jer je sumnjivo poreklo tih stvari. Cak sam cuo pricu da oni nabavljaju robu iz stranih second hand prodavnica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back