Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
: ))
77894552.jpg

ili

ultramax.jpg

...bilo koji od ta dva...:heart:
...to je to...:ok:

a isto mogu da se cede bez da se skida krpa, onako na "klik"?
to mi je mnoogo bitno jer zbog mačaka brišem baš često, nemam tepihe u stanu pa mi je nezgodno da non stop skidam i cedim
onda ću pre ko daca, da klekenme i da ribam : )

ne moze, tara
ne mogu ni ove viledine
to je frotir... oni to nazivaju nekim specijalnim mikrovlaknima blabla sa ekstraktom srebra i kasmira... ali se mora uvrtati

samo sto su ove krpe mnogo kul stvar, nema voda da se razvlaci po parketu, skines, uvrnes, stavis za deset sekundi i brises bez tragova

meni se ovo dopada, iz razloga sto cim zavrsim ciscenje, operem je i samo je prebacim preko sipke za tus zavjesu... uopste je ne susim, ona to sama:)
a nosac i drskicu samo gurnem iza ves masine

imala sam ranije neku koja se mogla tako cijediti, ali mi je kapala voda sa nje, pa je bila gora i od onog klasicnog dzogera

potrazi jos malo, mnozda i naletis negdje na bas tu koju trazis... ovu moju je mama donijela, a bila je stara ihahaj, tako da se ne sjecam ni da li je kupljena u bg

heh, i meni je mama ovaj donela pre nekoliko godina i super je trajao, krpu sam prala u mačini, ništa joj nije falilo, i nije kapao nego se lepo ocedi, ali nije kupljen ovde pa verujem da ni krpu za njega neću naći, tako da ću verovatno uzeti ovaj viledin
mada na ovom drugom piše da je za"za upotrebu u kombinaciji sa
kantom i cedilom
- ruke ne dolaze u dodir sa sredstvima
za čišćenje i vodom"

..Tara, trenutno nema nista bolje od toga na nasem trzistu, bar ja nisam videla,
a u radnjama koje prodaju plastiku imaju tad pravougaoni deo, sa krpom i prodaju
bez sipke za 600-700 dinara, bar tamo gde sam ja uspela da nadjem...vec sam
napomenula da mi je to bilo skupo...onaj dodatak sa resama, sam nasla za 60
dinara..isto u radnji za plastiku...pise da je Wileda..ali da li je videcemo, jos ga
nisam koristila...:rumenko:

heh, sada sam našla taj ultra max viledin, koji svi hvale, ne mora da se skida kad se cedi i košta cirka 2400 dinara, ali bez posebne kofe, koja je dodatnih 1000 dinara, nema nikavu svrhu : )
slatko se nasmejah, al trenutno mi je premnogo, tako da ću onaj viledin običan

Znaš kad imaš pramenove, pa ti se ispere malo boja i imaš izrastak a nije još vreme za nove pramenove, a nećeš da ideš kod frizerke nego bi u kućnoj radinosti, ali ne misliš da si dovoljno sposobna da sama napraviš preliv :lol:

...aha, razumem o cemu pricas....
...nisam to nigde videla..ali znam od prilike kako se to pravi....
...jedna cetvrtina farbe, toliko od prilike balzama i sampon, to se fino
pomesa...pa se stavi na kosu...e sad, nisam to radila, samo ti pisem
po secanju sta sam jednom videla....
...ne bi ti preporucila, iz prostog razloga, sto nisam sigurna kako bi
ostali deo kose reagovao....:confused:..ne secam se...:think:

...ja sam danas jedva uspela da nadjem farbu bar priblizno onoj koju
sam koristila, a sad to ne mogu da kupim, neeeemaaaa....:dash:
...onda me uopste ne cudi sto to ne mozes da nadjes...a ni prodavacice
u parfimerijama, konkretno Lili...nemaju pojma sta prodaju, kakvog je
kvaliteta...a ni ne zanima ih ocigledno....:mrgreen:

..ako naletim javljam...:ok:

Znam ja otprilike kako se pravi, ali me buni ovo otprilike :mrgreen: A smaraju me blanš pramenovi jer su dosta posvetleli a ja neću toliki kontrast :( A kod frizera nema šanse da idem u skorije vreme.... ne znam da li i jedna ženska osoba mrzi odlaske u salone za ulepšavanje :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back