Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Gurtne u boji, na metar? (one kao za roletne)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikotinski flasteri?
Koliko znam, toga u Srbiji nema već par godina unazad.
Značila bi mi i info da li ima u komšiluku (BiH, CG, CRO...), da li je deo standardne ponude po apotekama ili je i tamo problem naći.
Kraljice Natalije 1,Beograd,
011/ 2687 244
Vidjala i na buvljacima i kod plasticara samo bez magneta!
Kupila sam to jednom davno na buvljaku na Novom Beogradu, ne znam da li ima i dalje.
Ariljske majice ima na Banjici kod Vicka...Paunova 14 cini mi se![]()
Opet ti kažem, nećeš se ni setiti nikotina, nego lepe navikice, same vas dve (ti i cigara) i vaš mirAma ne prestajem, nego stupa na snagu ovaj šugavi zakon i nema više pušenja na poslu, pa mi trebaju flasteri da premostim tih 8 sati bez preterane frke.
Aj' stvarno, ako neko čuje da li toga ima u komšiluku, nek' me se seti, bemti život kad ću da krenem u šverc flastera![]()
Pogledaj na pijacama ali lepo pogledaš etiketu i znaš odakle su... nikakva filozofija...Hvala puno obema! Ne mora da ima magnet, bitan mi je samo taj oblik!
@Goscica: cek', cek' Kraljice Natalije 1, jel to Hemel?
Jos jedna stvar me interesuje, gde imaju da se kupe ariljske majce? One sportske, bez rukava, po mogucstvu cena do 300-400 din. i da nisu sa ulice (posto mi te deluju malo sumnjivog porekla).
Pa reklamiraju na tvu neke flastere za prestanak pusenja.
Ama ne prestajem, nego stupa na snagu ovaj šugavi zakon i nema više pušenja na poslu, pa mi trebaju flasteri da premostim tih 8 sati bez preterane frke.
Aj' stvarno, ako neko čuje da li toga ima u komšiluku, nek' me se seti, bemti život kad ću da krenem u šverc flastera![]()
Pa znas kako...kad bi to delovalo, cini se kao manje zlo...Drogiras se samo nikotinom, a ovako uneses katran i ko zna sta sve jos, a narusavas zdravlje ljudi iz svoje okolineNe, reklamiraju zvake.
Kad god cujem izraz "terapeutski nikotin" narogusim se![]()
Pogledaj na pijacama ali lepo pogledaš etiketu i znaš odakle su... nikakva filozofija...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13893998&postcount=1Gde ima da se kupe elegantne haljine...?
dobar džoger, al ozbiljno
daklem ne onaj sa krpom od resica, već onaj ravan, sa krpom koja se skida ali koja može da se cedi bez da je skidaš
...ima u Maxi-ju, oko 900 dinara...Wileda mop....odlican je![]()
e,hval afro
i može da se cedi a da se ne skida krpa?
ma da, taj sa resama mene nervira a stari mi se pocepao pa sam rešila da kupim novi
je li to ovaj 5. ili 6. odozgore?
http://www.davile.rs/podnibrisaci.html