Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikotinski flasteri?

Koliko znam, toga u Srbiji nema već par godina unazad.
Značila bi mi i info da li ima u komšiluku (BiH, CG, CRO...), da li je deo standardne ponude po apotekama ili je i tamo problem naći.

Zalepi obične i nadaj se placebo efektu :mrgreen: U suštini nikotin ti i neće faliti, faliće ti navika i sigurnost, tako daaa.a... ja ih ne preporučujem... i izvini što odgovaram na nepostavljena pitanja :mrgreen:

Ama ne prestajem, nego stupa na snagu ovaj šugavi zakon i nema više pušenja na poslu, pa mi trebaju flasteri da premostim tih 8 sati bez preterane frke.

Aj' stvarno, ako neko čuje da li toga ima u komšiluku, nek' me se seti, bemti život kad ću da krenem u šverc flastera :lol:

Kraljice Natalije 1,Beograd,
011/ 2687 244
Vidjala i na buvljacima i kod plasticara samo bez magneta!

Kupila sam to jednom davno na buvljaku na Novom Beogradu, ne znam da li ima i dalje.

Hvala puno obema! Ne mora da ima magnet, bitan mi je samo taj oblik! :D
@Goscica: cek', cek' Kraljice Natalije 1, jel to Hemel?

Jos jedna stvar me interesuje, gde imaju da se kupe ariljske majce? One sportske, bez rukava, po mogucstvu cena do 300-400 din. i da nisu sa ulice (posto mi te deluju malo sumnjivog porekla).

Poslednja izmena:
Ama ne prestajem, nego stupa na snagu ovaj šugavi zakon i nema više pušenja na poslu, pa mi trebaju flasteri da premostim tih 8 sati bez preterane frke.

Aj' stvarno, ako neko čuje da li toga ima u komšiluku, nek' me se seti, bemti život kad ću da krenem u šverc flastera :lol:
Opet ti kažem, nećeš se ni setiti nikotina, nego lepe navikice, same vas dve (ti i cigara) i vaš mir :heart: aman znam o čemu pričam :mrgreen:
Hvala puno obema! Ne mora da ima magnet, bitan mi je samo taj oblik! :D
@Goscica: cek', cek' Kraljice Natalije 1, jel to Hemel?

Jos jedna stvar me interesuje, gde imaju da se kupe ariljske majce? One sportske, bez rukava, po mogucstvu cena do 300-400 din. i da nisu sa ulice (posto mi te deluju malo sumnjivog porekla).
Pogledaj na pijacama ali lepo pogledaš etiketu i znaš odakle su... nikakva filozofija...

Ne, reklamiraju zvake.

Kad god cujem izraz "terapeutski nikotin" narogusim se :evil:
Pa znas kako...kad bi to delovalo, cini se kao manje zlo...Drogiras se samo nikotinom, a ovako uneses katran i ko zna sta sve jos, a narusavas zdravlje ljudi iz svoje okoline ;)
Pogledaj na pijacama ali lepo pogledaš etiketu i znaš odakle su... nikakva filozofija...

Problem sa etiketom je sto dok sam kopala po netu da nadjem gde ih prodaju u Bg-u je to sto sam naisla clanak(ke) da su kinezi poceli da kopiraju ariljski pamuk :eek: , tako da mislim da cu biti malo sigurnija da je to zaista ono sto stoji na etiketi ako majcu kupim u prodavnici... :confused:

U svakom slucaju hvala tebi i svima drugima na odgovoru! ;)

: ))
77894552.jpg

ili

ultramax.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back