j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
taj crtani gleda moja kcer...non-stop...ima 3 diska koje smo kupili u setu i kaze da su izasla jos 3 koje jos nema
sto znaci da ce ovih dana poceti da smara za iste 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l' videla neka od vas dzempere ili dzemperice ali da su barem delimicno vuneni, a da nisu skupi k'o da su zlatnim koncem siveni? ovo sto ima po zari mangu i slicno, je uglavnom ili pamuk ili viskoza ili sintetika![]()
potrazicu ih, nasla sam na netu da postoji njihova radnja u cumicevom sokacetu
nadam se da jos uvek postoji
a takve farmerke trazim bas dugo i nigde ne mogu da dobijem ono sto trazim, uvek idu uz nogu i uvek su uske : S
ja vec nekoliko godina nosim Maxers farmerke. Najbolje farmerke koje sam ikada kupovala. Imam nekih skupih firmiranih primeraka sa kojima nisam ni priblizno zadovoljna kao sa ovima.Imaju raznih krojeva, materijal je fantastican, dugotrajne su (5, 6 godina vec imam jedan par) i relativno povoljne, nijedan model nije preko 2.800 din. U mom selu prodaju se u Exitu, a u Bg znam da postoji jedna radnjica u Prizrenskoj, ne znam koji broj, ali sa desne strane od Balkana prema Zelenjaku.
mislim da misli na hotel balkan
(advokatske usluge na forumu ne naplacujem)
ja vec nekoliko godina nosim Maxers farmerke. Najbolje farmerke koje sam ikada kupovala. Imam nekih skupih firmiranih primeraka sa kojima nisam ni priblizno zadovoljna kao sa ovima.Imaju raznih krojeva, materijal je fantastican, dugotrajne su (5, 6 godina vec imam jedan par) i relativno povoljne, nijedan model nije preko 2.800 din. U mom selu prodaju se u Exitu, a u Bg znam da postoji jedna radnjica u Prizrenskoj, ne znam koji broj, ali sa desne strane od Balkana prema Zelenjaku.
Čija je to proizvodnja, odakle se uvoze....daj nam još neki podatak, tek da probamo
i mi koji nismo u tvom selu..., a ni u BG da kupimo sebi....muke mučim da nađem
sebi farmeke po meri....uvek im nešto fali bile one od 15 ili 150-200 evra....![]()
e,da, moram ovde da napisem jer sam se mnogo bre iznervirala
bila danas u esprit radnji i vidim super suknju, al je 6500 dinara i odem na njihov sajt i nadjem je u onom delu shop online, ali za druge zemlje austrija, madjarska itd i naravno svuda je na snizenju tj 39 evra, sto je skoro duplo, a ovde je prodaju kao najnoviju kolkeciju
i kako posle da ne budem besna, kako
Sve imas ovde
www.maxers.com