Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je l' videla neka od vas dzempere ili dzemperice ali da su barem delimicno vuneni, a da nisu skupi k'o da su zlatnim koncem siveni? ovo sto ima po zari mangu i slicno, je uglavnom ili pamuk ili viskoza ili sintetika
mw_confused.gif

je l' videla neka od vas dzempere ili dzemperice ali da su barem delimicno vuneni, a da nisu skupi k'o da su zlatnim koncem siveni? ovo sto ima po zari mangu i slicno, je uglavnom ili pamuk ili viskoza ili sintetika
mw_confused.gif

Sirogojno :mrgreen:
Možda ST. George, Todor ili trikotaža Ivković.
Jedini skroz vuneni džemperčić sam kupila na buvljaku pre 3 godine i odličan je, ali toliko grebe da uvek moram nešto sa dugim rukavima ispod da nosim.

ja vec nekoliko godina nosim Maxers farmerke. Najbolje farmerke koje sam ikada kupovala. Imam nekih skupih firmiranih primeraka sa kojima nisam ni priblizno zadovoljna kao sa ovima.Imaju raznih krojeva, materijal je fantastican, dugotrajne su (5, 6 godina vec imam jedan par) i relativno povoljne, nijedan model nije preko 2.800 din. U mom selu prodaju se u Exitu, a u Bg znam da postoji jedna radnjica u Prizrenskoj, ne znam koji broj, ali sa desne strane od Balkana prema Zelenjaku.

potrazicu ih, nasla sam na netu da postoji njihova radnja u cumicevom sokacetu
nadam se da jos uvek postoji
a takve farmerke trazim bas dugo i nigde ne mogu da dobijem ono sto trazim, uvek idu uz nogu i uvek su uske : S

potrazicu ih, nasla sam na netu da postoji njihova radnja u cumicevom sokacetu
nadam se da jos uvek postoji
a takve farmerke trazim bas dugo i nigde ne mogu da dobijem ono sto trazim, uvek idu uz nogu i uvek su uske : S

Mislim da imaju radnju na Terazijama, blizu bioskopa Zvezda.

ja vec nekoliko godina nosim Maxers farmerke. Najbolje farmerke koje sam ikada kupovala. Imam nekih skupih firmiranih primeraka sa kojima nisam ni priblizno zadovoljna kao sa ovima.Imaju raznih krojeva, materijal je fantastican, dugotrajne su (5, 6 godina vec imam jedan par) i relativno povoljne, nijedan model nije preko 2.800 din. U mom selu prodaju se u Exitu, a u Bg znam da postoji jedna radnjica u Prizrenskoj, ne znam koji broj, ali sa desne strane od Balkana prema Zelenjaku.

Kvinsi,
mislis prema Bajloniju? :think:

Čija je to proizvodnja, odakle se uvoze....daj nam još neki podatak, tek da probamo
i mi koji nismo u tvom selu...:D, a ni u BG da kupimo sebi....muke mučim da nađem
sebi farmeke po meri....uvek im nešto fali bile one od 15 ili 150-200 evra....:mrgreen:

e,da, moram ovde da napisem jer sam se mnogo bre iznervirala
bila danas u esprit radnji i vidim super suknju, al je 6500 dinara i odem na njihov sajt i nadjem je u onom delu shop online, ali za druge zemlje austrija, madjarska itd i naravno svuda je na snizenju tj 39 evra, sto je skoro duplo, a ovde je prodaju kao najnoviju kolkeciju
i kako posle da ne budem besna, kako

e,da, moram ovde da napisem jer sam se mnogo bre iznervirala
bila danas u esprit radnji i vidim super suknju, al je 6500 dinara i odem na njihov sajt i nadjem je u onom delu shop online, ali za druge zemlje austrija, madjarska itd i naravno svuda je na snizenju tj 39 evra, sto je skoro duplo, a ovde je prodaju kao najnoviju kolkeciju
i kako posle da ne budem besna, kako

Esprit je kod nas preskup, deru samo tako..
Jedino se nekad isplati kupiti nesto na snizenju..ali ni to nije snizeno u odnosu na DE.

Kako da ne budes besna - nemoj da ides na sajt Esprita
i da vidis kako nas deru..:mrgreen: :evil:

meni traži da otvorim sadržaj dodatka...znači nešto mi nije instalirano,
možda nađem preko googla....ajde baš ću probati tako.....;)

evo da dodam....kažu da su to Pazarske farmerke koje se izvoze
za Evropu i šire....pa nije Pazar preko sveta...vala ako se naljutim
odo tamo da ih kupim....:)

devojke hvala na pomoći.....:)

Poslednja izmena od moderatora:
pompea carape?
pre dve godine sam kupila kod njih neke debele, pamuk i vuna hulahopke i mnogo su dobre i tople i ne sljaste i sve, ali nikako ne mogu da nadjem gde ih prodaju?
nasla sam par prodavnica ali tamo nemaju te

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back