Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"ciatronic" neka nemacka firma, a fen je extra... svi mi kazu "idi u servis za fenove" , a realno, mislim da tako nesto ne postoji... Meni samo treba taj umetak, jer on radi super... Pa reko da vidim ako neko zna nesto ovde, ako ne onda cu da lutam po gradu.. :D :D :D

Jel neko možda u Beogradu naleteo na zimske tamno braon jakne, sa kapuljačom i krznom na njoj - nešto ovog tipa:

jakna1.jpg

jakna.jpg

jakna2.jpg

"ciatronic" neka nemacka firma, a fen je extra... svi mi kazu "idi u servis za fenove" , a realno, mislim da tako nesto ne postoji... Meni samo treba taj umetak, jer on radi super... Pa reko da vidim ako neko zna nesto ovde, ako ne onda cu da lutam po gradu.. :D :D :D

ja sam uspela da pronadjem ovo...probaj da ih dobijes,pa vidi s njima...kao ovlasceni uvoznici duzni su da imaju i ovlasceni servis...
CTC-Unit d.o.o.
Nićifora Ninkovića 5/2, 11000 Beograd
tel/fax: 022 / 481-913, 022 / 481-923
mob: 064 / 640-18-02
e mail : office@ctc-unit.com

...ovakoc...
...nacuh nesto o nekak'im uloscima za cizme, tj. "nesto" sto se stavi da ne bi propustale vodu... :think:
...paaaaaaa... jel zna neko nesto o tome da mi kaze?
...nemam srece sa cizmama-noge su mi uvek mokre... :(

Ja nisam cula za te uloske, ali kazu da ne valja kupovati koznu obucu za kisu/sneg. A nikada mi nije bilo jasno sta kupiti. Cizme od skaja i gumene cizme ne propustaju vodu spolja, ali ni vazduh, pa su noge opet mokre... ali od znoja :mrgreen:

koji tacno deo od:

GDE IMA DA SE KUPI...
Code Lyoko 4 DVD?

nisi razumela?

Code Lyoko je crtani film
4 je broj
dvd je .. medij za cuvanje podataka

a tinejdzerka bila
pre ovoliko koliko imam podeljeno s dva :D
Šta da ti kažem, onaj prethodni post je zvučao kao da ga je pisala moja 13-godišnja sestričina koja pod udarom vrbopuca smatra da ceo svet treba da zna ono što je njoj u tom trenutku zanimljivo :D

Elem, nikad čula za taj crtani, ali iz iskustva znam da sve što je ikada izašlo na...ček, kako si rekla?.....aha, mediju za čuvanje podataka :ok:...može da se nađe na nekom od onih torrent-sajtova, a možda i na rapidshare.

Nadam se da će neko biti od veće pomoći :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back