Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde mogu da nadjem jaknicu na ovaj fazon?
W21834_001.jpg

Eeeeeeeeeeee to i ja kazem ....Probala sam gotovo sve ali nista bez zapinjanja:sad2:

Ја користим Арф против каменца, сасвим случајно сам га купила уз нешто друго, на некој акцији, и супер је. Мада, добро, мени је кабина нова, ко зна како ће бити касније. Али славине супер чисти и успела сам чак да скинем и вишегодишње наслаге које су ми оставили подстанари. Напрскам, оставим десетак минута и пребришем, нема рибања, евентуално мало неком четкицом, ако је баш створена наслага.

Mozda omasim malo temu, ali mene zanima jel postoji negde u Beogradu servis za fenove??? Na internetu ne mogu nista slicno da nadjem... Otpada mi umetak za feniranje na ravno bar 10 puta u toku feniranja, jer se istopio, pa sam lepila sa flasterima, ali ne vredi...:confused:
ako neko zna bar neki priblizan odgovor...molim vas pomagajtee... :(

Mozda omasim malo temu, ali mene zanima jel postoji negde u Beogradu servis za fenove??? Na internetu ne mogu nista slicno da nadjem... Otpada mi umetak za feniranje na ravno bar 10 puta u toku feniranja, jer se istopio, pa sam lepila sa flasterima, ali ne vredi...:confused:
ako neko zna bar neki priblizan odgovor...molim vas pomagajtee... :(

A da odes kod ovlascenog servisera za proizvodjaca fena? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back