Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:bye:cao devojke, ovo je bas interesantno sto ste se setile da se "ispomazete" sto se kupovine tice pa reko ako moze pomoc za mene. Dakle trazim za dete donje delove trenerki, za vrtic mi je to najprakticnije. Prosle godine sam kupila u Piramidi ali je ispalo jako nekvalitetno, kad sam ih oprala skupile se za dva broja i odmah su izbledile.Znaci mi i da nije jako skupo, jer moram da uzmem par komada. Zahvaljujem se unapred!

:bye:cao devojke, ovo je bas interesantno sto ste se setile da se "ispomazete" sto se kupovine tice pa reko ako moze pomoc za mene. Dakle trazim za dete donje delove trenerki, za vrtic mi je to najprakticnije. Prosle godine sam kupila u Piramidi ali je ispalo jako nekvalitetno, kad sam ih oprala skupile se za dva broja i odmah su izbledile.Znaci mi i da nije jako skupo, jer moram da uzmem par komada. Zahvaljujem se unapred!

znas kako kazu japanci "nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari" ;)
probaj u "okaidi" radnjama (imas u uscu i u idei u bloku 63), kvalitet je odlican, cene nisu toliko strasne.
ili probaj u nekom autletu.

ps beba kids mi se bas nesto ne dopada, ne preporucujem jer se savovi rasparuju posle prvog pranja ;)

ja sam u decijem trznom centru Imago,(kod Doma Sindikata) svojevremeno kupovala super donje delove i za decake i za devojcice...radnje su Lady bird i cini mi se Rocco Jeans nista nije bilo skupo,a kvalitet je bio fenomenalan...:

Hvala obadvema na odgovorima, ja sam proslog leta u Benetonu u Sava centru uzela komplet za 1.200,00 i bila prezadovoljna, ali ove godine uopste nisu imali. Sada su nesto dobili a cena prava sitnica ( negde oko 4.000,00). Ja sam se nadala da ce biti i ove godine na snizenju i uzela bih odma za celu nedelju, vikendom operem i to je to. Probacu jos da malo procunjam po gradu, kad sam zadnji put bila u Okaidiju nisu jos imali trenerke.Vec sam rekla da sam uzela u Piramidi, malo platila i nista nije valjalo.

Jao ljudi znam da nije jos sezona, ali patim za ovakvim cizmama, nalik bajkerskim, duboke i sa kaisevima, jel vidjao neko? Ovakve odprilike samo sa srebrnim kaisevima
44442095.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back