Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u dragoslava jovanovića radnjica sa suvenirima sa motivima beograda...pa tu postoje razne alkoholočarske i čevabdžijske fore sa natpisima, puzzle made in beograd...video sam i jednu kuglu sa pobednikom, al nekako je ne baš najbolje urađena...najbolje da ti to pogledaš...radnje je tačno na ćošku sa trgom nikole pašića u ulici drag. jovanovića preko puta pionirskog parka..

gde bih mogla da nadjem torbicu ovog tipa u BG

EM362_l.jpg

7_verona_small_cross_body.jpg

index.jsp

pa šas ti javljaš kad nisi iz bg-a, nisam tražio ni kinu, ni indiju....ae sad,da sam rekao delta ili ušće, pa da i kažeš...ae, ne "jeftino" ili "povoljno"..nego nemam vremena da cunjam..znam koji tražim, al ne i gde...preporuka za neku parfimeriju.. na naznačenoj lokaciji...

a 1 odakle sam ja to?
a pod dva što se odma drviš
a pod 3 ili imaš para il imaš novca, ni jedna parfimerija nije jeftina za sve pa da ti sad neko tačno kaže
osim ove jedne ovde kod mene al ok, nit je na vračaru nit bi ja terbalo da se javljam pošto nisam iz bg-a
=I

iz peljevinovog šlema užasa..valjda..... okej,je.. znam da su cene ujednačene, znači moja greška...fora je samo u tome što nemam vremena da obilazim i da sl. naiđem, nego baš da nameračim na jednu do dve parfimerije...eto, fala.. a meni ne treba da se dopisujem sa nekim ko je, valjda, konferansije na temi ili šta god..gde -tu i tu..tjao.

iz peljevinovog šlema užasa..valjda..... okej,je.. znam da su cene ujednačene, znači moja greška...fora je samo u tome što nemam vremena da obilazim i da sl. naiđem, nego baš da nameračim na jednu do dve parfimerije...eto, fala.. a meni ne treba da se dopisujem sa nekim ko je, valjda, konferansije na temi ili šta god..gde -tu i tu..tjao.

Pošto slu jako slične cene po parfimerijama, da se cimaš za 20 - 30 dindži nema smisla jel da... onda tebi treba preporučiti dobre šanere, kod njih možeš da nađeš jeftinije više od 20 dindži.... ali ja lično ne mogu da ti preporučim ni jednog :mrgreen:

mislim da u Beogradu , u Gospodar Jovanovoj ima neki ovlascenji zastupnik (veci izlog sa torbama i cipelicama) ali nemoj da me drzis za rec da su oridjinale :))
ako imas nekog napolju bolje daj tom nekom pare ovde nije sigurno...

Aj i ovde da pitam :
--------------------------------------------------------------------------------

E, da ne otvaram novu temu, treba mi mala pomoć... Idem na neku svadbu, već je odlučeno da se nosi keš, e ja bi da dokupim još nešto lepo zanimljivo slatko za mladence... palo mi ma pamet neki kvalitetan album za slike, gledala u Mamutu i svi su nešto bzvz... ili onaj kao cyber ram, što mu nasnimiš neke slike pa se same menjaju.... Jel ima neko neku konstruktivnu ideju, predlog?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back