phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
A gde je to na Bezaniji, `ocu i ja u radnju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes bila tamo gde sam ti rekla?
@Waterfall - bila u Mamutu u Ušću i OPET nisam videla te šolje![]()
carapice za haltere..dakle, ne samodrzece?
cao devojke, ovo je bas interesantno sto ste se setile da se "ispomazete" sto se kupovine tice pa reko ako moze pomoc za mene. Dakle trazim za dete donje delove trenerki, za vrtic mi je to najprakticnije. Prosle godine sam kupila u Piramidi ali je ispalo jako nekvalitetno, kad sam ih oprala skupile se za dva broja i odmah su izbledile.Znaci mi i da nije jako skupo, jer moram da uzmem par komada. Zahvaljujem se unapred!
cao devojke, ovo je bas interesantno sto ste se setile da se "ispomazete" sto se kupovine tice pa reko ako moze pomoc za mene. Dakle trazim za dete donje delove trenerki, za vrtic mi je to najprakticnije. Prosle godine sam kupila u Piramidi ali je ispalo jako nekvalitetno, kad sam ih oprala skupile se za dva broja i odmah su izbledile.Znaci mi i da nije jako skupo, jer moram da uzmem par komada. Zahvaljujem se unapred!
nisam nista pametno smislilaNe treba mi poklon, dobiće novac, treba mi neka sitnica uz to![]()
Ne znam da li PWL ima dečju kolekciju, ali meni su njihove trenerke ubedljivo najbolje. Valjalo bi proveriti![]()
nisam nista pametno smislila![]()
Svadba prošla, dobili su samo glavni poklon - novacNe znam, nekad uhvatim sebe da se previše trudim i ulažem previše energije za neke ljude koji mi nisu baš bitni...
![]()
Ja sam za sebe uzimala pre njihove trenerke, kvalitet je bio super jedino sto ne mogu da nadjem model donjeg dela koji su pre par godina imali ( da nadjem uzela bih odmah par komada ). Da li imaju radnju na Novom Beogradu?
gde da nadjem veeliku masnu, crvenu..dovoljno veliku da moze da se zaveze oko osobe, tj. oko struka?