Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj i ovde da pitam :
--------------------------------------------------------------------------------

E, da ne otvaram novu temu, treba mi mala pomoć... Idem na neku svadbu, već je odlučeno da se nosi keš, e ja bi da dokupim još nešto lepo zanimljivo slatko za mladence... palo mi ma pamet neki kvalitetan album za slike, gledala u Mamutu i svi su nešto bzvz... ili onaj kao cyber ram, što mu nasnimiš neke slike pa se same menjaju.... Jel ima neko neku konstruktivnu ideju, predlog?

Pussy,
mora li bas album ili..?

Ne, ne mora... ali nešto u tom fazonu, hoću reći tog kalibra :mrgreen:

Ne znam da l' je tog kalibra..ali ja sam videla (pre oko mesec dana doduse)
u Mamutu preslatke solje sa medama (komplet) na jednoj je meda mladozenja a na drugoj meda mlada
i pise na njima mladozenja i mlada(na engl naravno :lol:)...Bile su iste takve case za sampanjac..ram za slike..staklena kugla..
Preslatko je :zaljubljena: (doslo mi da kupim iako nisam mlada :mrgreen:)

Aj i ovde da pitam :
--------------------------------------------------------------------------------

E, da ne otvaram novu temu, treba mi mala pomoć... Idem na neku svadbu, već je odlučeno da se nosi keš, e ja bi da dokupim još nešto lepo zanimljivo slatko za mladence... palo mi ma pamet neki kvalitetan album za slike, gledala u Mamutu i svi su nešto bzvz... ili onaj kao cyber ram, što mu nasnimiš neke slike pa se same menjaju.... Jel ima neko neku konstruktivnu ideju, predlog?

Ako su u pitanju bliži prijatelji, možeš ovo da im pokloniš kao foru:
http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=412

Ja to poklanjam za veridbe ili kao dodatni poklon za svadbe, knjiga je URNEBESNA! ;)
Sa ovog linka možeš da skineš odlomak, čisto da proveriš da li je taj humor odgovarajući za dotični par.

Poslednja izmena:
Ako su u pitanju bliži prijatelji, možeš ovo da im pokloniš kao foru:
http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=412

Ja to poklanjam za veridbe ili kao dodatni poklon za svadbe, knjiga je URNEBESNA! ;)
Sa ovog linka možeš da skineš odlomak, čisto da proveriš da li je taj humor odgovarajući za dotični par.

Medvede, ovo je super ideja, knjigu bih baš volela da pročitam... al mislim da mi treba nešto ozbiljnije.... blaaaa...:roll:

Aj i ovde da pitam :

ak te ne mrzi da se setas do bezanijske kose, ima jedna galerija sa fenomenalnim stvarima gde uvek kupujem poklone za prijatelje. imaju gomile neobicnih stvari ukljucujuci i one prilagodjene novopecenim mladencima :lol:

Aj i ovde da pitam :

Već sam odgovorila na drugoj temi al ajde da se ponovim...
Posteljinu...

Ja bih se oduševila kada bi mi neko za poklon doneo posteljinu ili peškire... jer toga nikad dosta...:super:

Elektronski ram je super ideja.

Otpada, košta između 5 i 6 000 a s obzirom da ovo ide uz poklon... :roll:
ak te ne mrzi da se setas do bezanijske kose, ima jedna galerija sa fenomenalnim stvarima gde uvek kupujem poklone za prijatelje. imaju gomile neobicnih stvari ukljucujuci i one prilagodjene novopecenim mladencima :lol:
A gde tačno, ako možeš da mi objasniš?
Već sam odgovorila na drugoj temi al ajde da se ponovim...
Posteljinu...

Ja bih se oduševila kada bi mi neko za poklon doneo posteljinu ili peškire... jer toga nikad dosta...:super:
Ovo će da im kupe ujne, tetke i strine, u to sam sigurna (takav je sastav zvanica :mrgreen: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back