gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
a moju muzicku kutiju niko ne zarezuje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Beogradu nije original .Ja znam u Parizu , i pretpostavljam da onda znas da treba da spremis nekoliko hiljada jevricha![]()
Aj i ovde da pitam :
--------------------------------------------------------------------------------
E, da ne otvaram novu temu, treba mi mala pomoć... Idem na neku svadbu, već je odlučeno da se nosi keš, e ja bi da dokupim još nešto lepo zanimljivo slatko za mladence... palo mi ma pamet neki kvalitetan album za slike, gledala u Mamutu i svi su nešto bzvz... ili onaj kao cyber ram, što mu nasnimiš neke slike pa se same menjaju.... Jel ima neko neku konstruktivnu ideju, predlog?
Pussy,
mora li bas album ili..?
a moju muzicku kutiju niko ne zarezuje...![]()
Ne, ne mora... ali nešto u tom fazonu, hoću reći tog kalibra![]()
Aj i ovde da pitam :
--------------------------------------------------------------------------------
E, da ne otvaram novu temu, treba mi mala pomoć... Idem na neku svadbu, već je odlučeno da se nosi keš, e ja bi da dokupim još nešto lepo zanimljivo slatko za mladence... palo mi ma pamet neki kvalitetan album za slike, gledala u Mamutu i svi su nešto bzvz... ili onaj kao cyber ram, što mu nasnimiš neke slike pa se same menjaju.... Jel ima neko neku konstruktivnu ideju, predlog?
Ako su u pitanju bliži prijatelji, možeš ovo da im pokloniš kao foru:
http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=412
Ja to poklanjam za veridbe ili kao dodatni poklon za svadbe, knjiga je URNEBESNA!
Sa ovog linka možeš da skineš odlomak, čisto da proveriš da li je taj humor odgovarajući za dotični par.
Medvede, ovo je super ideja, knjigu bih baš volela da pročitam... al mislim da mi treba nešto ozbiljnije.... blaaaa...![]()
Aj i ovde da pitam :
XAxa znam tamo sam kupila vec 4 do sada ali sam vidjela jednu i htjela bih da je kupim ali ne mogu do pariza ici jer nemam vremna pa zbog toga![]()
Aj i ovde da pitam :
Elektronski ram je super ideja.
A gde tačno, ako možeš da mi objasniš?ak te ne mrzi da se setas do bezanijske kose, ima jedna galerija sa fenomenalnim stvarima gde uvek kupujem poklone za prijatelje. imaju gomile neobicnih stvari ukljucujuci i one prilagodjene novopecenim mladencima![]()
Ovo će da im kupe ujne, tetke i strine, u to sam sigurna (takav je sastav zvanicaVeć sam odgovorila na drugoj temi al ajde da se ponovim...
Posteljinu...
Ja bih se oduševila kada bi mi neko za poklon doneo posteljinu ili peškire... jer toga nikad dosta...![]()
Pussy,
ne rece nista za moj predlog..![]()
Joj, izvini! A danas sam namenski ušla u Mamut sa namerom da vidim te mede i nisam ih našla, doduše bila sam u DC![]()
XEXE nazalost toliko money nemamnarucis on-line, stigne ti na kucnu adresu![]()
da al kupis neku segzi posteljinu ono satensku, tamno zelenu, bordo, ovo onoOtpada, košta između 5 i 6 000 a s obzirom da ovo ide uz poklon...
A gde tačno, ako možeš da mi objasniš?
Ovo će da im kupe ujne, tetke i strine, u to sam sigurna (takav je sastav zvanica)
da al kupis neku segzi posteljinu ono satensku, tamno zelenu, bordo, ovo ono))