електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Мени је црко мали бојлер. Кад упоредиш цену поправке и новог, закључак се сам намеће.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i u TSV-u, a i deterdzent im je odlican.Iskreno da ti kažem, palo mi je na pamet, npr. da deo možda ima na Ali expresu, a onda bi to verovatno bilo par stotina. Skida se na dva šrafčića, može svako da zameni. Ali shvatam da je na svakom koferu drugačija dužina tog dela i raspored rupica za šrafove i da bi to bilo čudo naći jer kofer nema marku, model, serijski broj. Ali eto, palo mi na pamet.
I znate šta još ne mogu da nađem - one lopte za tečni deterdžent. Probala bih malo tečni, žene su zadovoljne, a sad za početak treba da nađem pakovanje sa ttom loptom. Nadam se da ima u onim velikim hipermarketima, tipa Tempa, DIS-a...
I'ma tu I duziAли они су кратки. Ја капирам шта он тражи, прави капут, дужи.
I'ma tu I duzi
ja ima Monin kaput, duzi ispod kolena,mrzime da slikamНема. Дужи капут је до испод колена.

ja ima Monin kaput, duzi ispod kolena,mrzime da slikam![]()
Ако имају, супер. Мислила сам на онај каталог који си поставио.
ja kupila kod čajniza prošle jeseni, lepe...u stvari, sklapaju se. oko 300 kinti je jedna. pola metra dugačka, visoka oko 30 santima...širina ne znam, nešto između ova dva.trebaju mi kartonske kutije sa poklopcem, za odlaganje vaznih papira i jos kojecega
npr
Pogledajte prilog 612632

slikacu posle i drugu stranu, neces tako pricatiali si lepo sklopila![]()