Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da rezimiramo.
Dakle ova mašinica bi bila efikasna za stariju osobu koja bi se brijala na svaka 3-4 dana recimo.
Nema jeftinije varijante ? :sad2:

moze i za mladje osobe., ne mora za starije :)

imas ali su losije glave.. procitaj specifikacije pa ce ti biti jasno.

- - - - - - - - - -

u bubanj potoku subotom za 2000 da biras u radnji su preko 10 000 takvi

to je vrlo diskutabilno jer te masinice (kvalitetnije) nisu nista jeftinije ni u inostranstvu.
znaci ti jeftini modeli su ili havarisani ili sanovani ili kopije.

postoji jos jedna stvar..philips ima jednu cenu za proizvode koji se prave u holandiji i manju za proizvode koji se prave u kini.

moze i za mladje osobe., ne mora za starije :)

imas ali su losije glave.. procitaj specifikacije pa ce ti biti jasno.

- - - - - - - - - -

to je vrlo diskutabilno jer te masinice (kvalitetnije) nisu nista jeftinije ni u inostranstvu.
znaci ti jeftini modeli su ili havarisani ili sanovani ili kopije.

postoji jos jedna stvar..philips ima jednu cenu za proizvode koji se prave u holandiji i manju za proizvode koji se prave u kini.

kineski philips je za ovo trziste i pitanje je vek trajanja i kvalitet ?

e bas znam dal je kradena full pakovanje samo sto ne daju garanciju,ima svega spustaju cene za 30% ladja,ljudi u dzakovima nose na limundo

sta se becis pa pitam jer su meni rekli da je tamo mahom kradeno pa reko dal znas da mi potvrdis, zato imas to pakovano novo za 2 soma
nikako da odem na taj buvljak, moracu dok je lepo vreme bas me kopka sta sve ima

tabe ajmo da vidimo jel ima posluzavnik :zper:
:lol:

pa sta te bole uvce jel kradeno mislim koja je to dalabu izjavila,jel kradu farmerke sa zice kod se susi ves,ono patike ispred gajbi ybt:lol:
ne leti ako ne kopcas sto te pitam, polako, za svako zasto ima zato

dalabu koja je kupila muzicki stub i tv plazmu zajedno za 50e i receno mu je da je kradeno i vidi se novo, a daju jeftino jer im frka da ga se rese, sto meni kao kupcu odgovara....
ima veze ako je neko izneo svoje kucno djubre koje je drko 10 god, npr tv, pa mi ga sad daje za 20e neka fala
ako ga je zdipio od nekog bogatuna novo fensi daje ga za 20e to ocu

ne leti ako ne kopcas sto te pitam, polako, za svako zasto ima zato

dalabu koja je kupila muzicki stub i tv plazmu zajedno za 50e i receno mu je da je kradeno i vidi se novo, a daju jeftino jer im frka da ga se rese, sto meni kao kupcu odgovara....
ima veze ako je neko izneo svoje kucno djubre koje je drko 10 god, npr tv, pa mi ga sad daje za 20e neka fala
ako ga je zdipio od nekog bogatuna novo fensi daje ga za 20e to ocu
pa cekaj oces da nosis detektor lazi od jednog do drugog da vidis ko je ukro, ko prodaje svoje ili kupio preko djuture iz garaza?mislim ne kapiram mislite da sve prodaju cigani na buvljaku?to su bre stariji ljudi porodicni intelektualci bas te philipsove koje sam gledao deda prodaje i swatch satove je imao za 2000,zamisli ni sekunda se ne bih zapitao da li ih je ukrao

slucajno znam jer je mom drugu ukraden bio bicikl, nasli su ga posle i nije samo gonjen onaj ko ga je ukrao nego i onaj ko ga je kupio jer u nasem zakonu postoji neka kvaka oko kupovine po nerealno niskoj ceni ..ne kazem da se to cesto radi ali moze se desiti.
uzeo sam bajs za 500e sto je realno glupom panduru wau preterano i on ne moze znati da li vredi 800 ako se time ne bavi

slucajno znam jer je mom drugu ukraden bio bicikl, nasli su ga posle i nije samo gonjen onaj ko ga je ukrao nego i onaj ko ga je kupio jer u nasem zakonu postoji neka kvaka oko kupovine po nerealno niskoj ceni ..ne kazem da se to cesto radi ali moze se desiti.
U svim je zakonima tako, nije bas preporucljivo kupovati robu za koju unapred znas da je ukradena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back