gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Ja sam vise mislila aftershave ili toaletnu vodu, ili neki set koji ukljucuje bar jedno od to dvoje. Ajde, medjede, vidi pliz za cenu. Unapred hvala. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... korpe za veš od trske?
kako se kreću cijene?
zna li neko?

Ja sam vise mislila aftershave ili toaletnu vodu, ili neki set koji ukljucuje bar jedno od to dvoje. Ajde, medjede, vidi pliz za cenu. Unapred hvala.![]()
Meni treba usluga jedne od vas koja je u Bg-u. Pretrazila sam ceo moj grad da nadjem Old Spice kolekciju za muske i nema je ni u jednoj jedinoj parfimeriji.
Pa mi treba samo info gde ima i koliko kosta... sestra mi dolazi za par dana u Bg pa cisto da zna gde ima, da ne luta a i da ja znam koliko love da joj dam.
Jesam, samo sam sa druge strane mosta(moracu da ce guram sa tim ramovima po autobusu,ima da ubijem par putnika).

Bude ih nekad (kad naleti) u Home centru (s drvenim okvirom) i u Roda marketima (s metalnim okvirom), nisu skupi (oko 300-350 din), nisu mnogo veliki, ali nisu ni mali (oko 35x25cm), ja sam sebi uzela nekoliko komada i uramila slike s venčanja, stoje mi u hodniku.Veliki ramovi za slike koji ne kostaju mnogo ?
Bude ih nekad (kad naleti) u Home centru (s drvenim okvirom) i u Roda marketima (s metalnim okvirom), nisu skupi (oko 300-350 din), nisu mnogo veliki, ali nisu ni mali (oko 35x25cm), ja sam sebi uzela nekoliko komada i uramila slike s venčanja, stoje mi u hodniku.

Latisa, napisi otprilike koja je to pristojna cena - mislim max. koliko bi dala.
Bila neka firma greek trade uvozila grcke proizvode izmedju ostalog i ovaj agno sapun od maslinovog ulja koji mi treba..u veru ga vise nema pa ako provalite gde ima javite
![]()
![]()
![]()
Čim neko uđe, da odma vidi da si poštena gospoja?![]()
![]()
Šta ću, nemam ih gde, po sobama su već okačeni neki pejzaži & police s knjigama. 
Gde da kupim torbu za plazu a da nije ona jeftina kineska ?
Smucilo mi se da svake godine menjam torbu na pola letovanja jer joj crkne rajsferslus![]()

na samom moru... ja kupila u Grčkoj i traje mi, ali nema rajsferšlus, pletena je i zakopčava se dugmetom, ali je ogromna, sve mi stane i onda je uvalim mm da nosi![]()